Digitale werkplek

ZORG & INNOVATIE

Digitale werkplek in de zorg

Impact op alle processen

De laatste gegevens van een patiënt of cliënt veilig op je tablet bekijken, beeldbellen met je patiënt via BeterDichtbij of even ruggespraak houden met een collega via de interne chat? De nieuwste technologieën maken het allemaal mogelijk. Tijd-, locatie- en apparaat onafhankelijk werken bieden veel voordelen voor zowel medewerkers als patiënten/cliënten.

Het implementeren van een digitale werkplek is echter een intensief traject dat impact heeft op alle aspecten van de bedrijfs- en zorgprocessen. Om als organisatie de vruchten te kunnen plukken van deze nieuwe manier van werken, is een goede voorbereiding én implementatie randvoorwaardelijk.

Complex vraagstuk

Tijdens het ontwikkelen van een digitale werkplek komen er legio vraagstukken voorbij. Wat betekent de nieuwe manier van werken voor onze patiënten/cliënten en medewerkers? Wat is de impact van bepaalde communicatiemiddelen op onze cultuur? Welke technologieën sluiten het beste aan bij onze organisatie? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vraagstukken waar je rekening mee moet houden.

“Bij ieder traject staat niet de techniek centraal, maar juist de adoptie van de verandering.”

De afgelopen tien jaar hebben we verschillende zorginstellingen geholpen met het ontwikkelen en implementeren van een nieuw werkplekconcept. Bij ieder traject staat niet de techniek centraal, maar juist de adoptie van de verandering.

Door onze kennis, ervaring en onafhankelijkheid zijn wij in staat om écht als partner mee te denken en er voor te zorgen dat u de beste oplossing voor de specifieke wensen van uw zorginstelling(en) krijgt.

CASES

Onze opdrachten

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg | IT-implementaties, Zorg op afstand

Bekijk de case

Samen met het Franciscus Gasthuis & Vlietland hebben we de technische implementatie en gebruikersadoptie van Videoconsult, voor videobellen tussen hulpverleners en patiënten, voltooid.

Havenpolikliniek Rotterdam

Havenpolikliniek Rotterdam

Zorg | IT-implementaties

Bekijk de case

Wij hebben namens de Havenpolikliniek de uitwisseling van patiëntverslagen en radiologiebeelden van het ontwerp tot en met de implementatie in de polikliniek begeleid.

Mercy Virtual Care Center

Mercy Virtual Care Center

Zorg | Zorg op afstand

Bekijk de case

Het Mercy Virtual Care Center in Chesterfield, Missouri (USA) is een ziekenhuis zonder bedden, maar vol innovatieve oplossingen voor zorg op afstand.

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2021 CINX B.V.