Werken bij CINX

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Onze organisatie is in ontwikkeling en we willen de meerwaarde naar onze opdrachtgevers graag blijven vergroten. Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die op een gelijkwaardige manier bijdragen hieraan en kunnen verbinden.

Vacatures Samenwerken voor kwaliteit

Wij zijn geen standaard consultancy-organisatie. Wij geloven in de kracht van samenwerking en de duurzame resultaten die dat oplevert. Eerlijkheid, vakkundigheid en de relatie met de klant staan bij ons en onze professionals centraal.

Onze klanten zijn hier zeer tevreden over. Spreekt het jou ook aan? Neem dan snel contact op of solliciteer direct!

Interesse?

Wil je meer weten over één van onze vacatures of wil je een open sollicitatie versturen? Neem dan contact op met ons:

+31 (0)10 3025 000
werken@cinx.nl

Contact

Werkgeluk Hoe werkgelukkig is iedereen bij CINX?

De werkgelukscan is ontwikkeld op basis van het DOES-model voor werkgeluk. Aan de hand van 39 stellingen en een aantal beoordelingscijfers hebben wij de gemiddelde werkgelukscore binnen CINX berekend.

In deze scan is ook gemeten in hoeverre onze medewerkers ambassadeurs zijn van CINX. Dit is gemeten middels de zogenaamde e-NPS® (employee net promoter score). En we zijn trots op de resultaten van het werkgeluk binnen onze organisatie!

Bekijk onze score en download de PDF

Actueel aanbod Onze vacatures

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer