Selecteer een pagina

Werken
bij CINX

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Op dit moment zijn we hard op zoek naar versterking voor onze groeiende organisatie.

Werken bij CINX

Samenwerken voor kwaliteit

Wij zijn geen standaard consultancy-organisatie. Wij geloven in de kracht van samenwerking en de duurzame resultaten die dat oplevert. Eerlijkheid, vakkundigheid en de relatie met de klant staan bij ons en onze professionals centraal.

Onze klanten zijn hier zeer tevreden over. Spreekt het jou ook aan? Neem dan snel contact op of solliciteer direct!

Vacatures

Enterprise Architect
Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!
Lees meer

IT-projectmanagers in de zorg
Voor het leiden van projecten en programma’s bij onze klanten in de zorg zoeken we IT-projectmanagers met ervaring in de zorg. We zoeken zowel junior projectmanagers, die we intern begeleiden, en medior/senior projectmanagers die op zoek zijn naar uitdagende trajecten bij mooie klanten.
Lees meer

ICT manager in de zorg
Heb jij ervaring met het aansturen van een ICT afdeling? Ben jij de verbindende factor voor je ICT afdeling, en ben je samenwerkingsgericht? Ben jij een strategische denker en ben je klaar om een ICT afdeling naar een volgend niveau te tillen? En heb je ervaring als IT manager in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Lees meer

Senior Adviseur Zorg & ICT
Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

Interesse?

Wil je meer weten over één van onze vacatures of wil je een open sollicitatie versturen? Neem dan contact op met:

 

Anjenie Ramcharan

+31 (0)6 3806 8553
werken@cinx.nl