Rijnstate Ziekenhuis

Bij CINX zijn we trots op onze samenwerking met het Rijnstate Ziekenhuis in hun reis naar digitale transformatie met Microsoft 365.

Rijnstate Ziekenhuis Digitale transformatie met Microsoft 365

Onze samenwerking is gericht op het verbeteren van de digitale efficiëntie, het versterken van de samenwerking tussen teams en het creëren van een flexibele, toegankelijke werkplek die ondersteuning biedt ongeacht locatie of apparaat. In een wereld die steeds digitaler wordt, is deze stap essentieel. Wij bij CINX zien het als onze missie om deze transformatie zo soepel en effectief mogelijk te maken.

Over Rijnstate Ziekenhuis
Het Rijnstate Ziekenhuis is een vooraanstaande zorginstelling in Nederland, bekend om zijn hoogwaardige medische zorg en innovatieve benadering van patiëntenzorg. Als een van de grootste niet-academische ziekenhuizen in het land, biedt Rijnstate een breed scala aan medische specialismen en is het een centrum van uitmuntendheid voor diverse behandelingen en onderzoek.

Rijnstate onderscheidt zich door zijn patiëntgerichte benadering, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, veiligheid en toegankelijkheid van zorg. Het ziekenhuis is uitgerust met geavanceerde medische apparatuur en faciliteiten, waardoor het een voortrekkersrol speelt in zowel klinische behandelingen als in medisch onderzoek. Met een sterke focus op innovatie en technologische vooruitgang, zet Rijnstate zich in voor digitale transformatie en het gebruik van geavanceerde gezondheidstechnologieën.

De missie van Rijnstate omvat het bieden van uitstekende, gastvrije ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit, het toegankelijk maken van hun expertise voor patiënten en zorgpartners, en het handhaven van een gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast richt het zich op het bieden van een aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving, het vervullen van een voorbeeldfunctie in opleidingen en onderzoek, en het streven naar vernieuwingen die bijdragen aan betere zorg in de praktijk.

De menselijke benadering van digitale transformatie bij Rijnstate
Bij CINX draait alles om de mensen achter de technologie. Binnen ons programma geloven we dat de gebruikers centraal moeten staan en dat we willen bijdragen aan hun “beeldschermgeluk”. Daarom leggen we de nadruk op zowel adaptie als adoptie. Om deze reden zijn we binnen het programma de samenwerking aangegaan met Adoptief, een partner die met haar aanpak voor gebruikersadoptie naadloos aansluit bij de behoeften van een ziekenhuis als Rijnstate.

Ons doel is om vaardigheden aan te leren die het werk leuker, efficiënter en gemakkelijker maken, zonder de gebruikers te overstelpen met technische details. We combineren pragmatisch verandermanagement met veel plezier en aandacht voor de mens. Hierdoor wordt een activerend draagvlak voor digitale transformatie gecreëerd, wat ervoor zorgt dat medewerkers niet alleen de verandering accepteren, maar deze ook actief omarmen en ermee aan de slag gaan.

Bij CINX richten we ons niet alleen op technologische effectiviteit, maar ook op medewerkerstevredenheid. Door middel van organisatiethema’s, doelgroepen en digitale paspoorten, evenals workshops, een digitaal platform, evenementen, gamification en de inzet van ambassadeurs en DigiCoaches, creëren we een dynamische en interactieve leeromgeving. Onze adoptie roadmap biedt een flexibel en responsief traject dat Rijnstate helpt om hun doelstellingen te bereiken en hun medewerkers zich gesteund en geïnspireerd te laten voelen in hun digitale reis.

Samen met Adoptief zorgen we ervoor dat de digitale transformatie bij Rijnstate niet alleen efficiënt verloopt, maar ook gedragen wordt door de hele organisatie. Dit zorgt voor een inspirerende en verbonden werkplek, die zowel de organisatie als haar medewerkers vooruithelpt.

Partnerschap
Als partner in deze transitie speelt CINX, in samenwerking met Adoptief, een essentiële rol in het begeleiden van Rijnstate tijdens de overstap naar Microsoft 365. Door een gezonde balans te waarborgen tussen techniek en adoptie, helpen wij Rijnstate niet alleen efficiënter te werken, maar ook om een inspirerende en verbonden werkplek te creëren. Samen zetten we een belangrijke stap naar een digitale toekomst die zowel de organisatie als haar medewerkers vooruithelpt.