Gamification

Breng medewerkers weer in beweging met onze gamification-sessies en pak de uitdagingen binnen de organisatie aan op een nieuwe, creatieve manier!

Gamification Verandermoe? Met gamification komt iedereen in beweging!

Creatief en effectief

Is jouw team of organisatie ook verandermoe? Of wil je eens iets anders dan een brainstorm in dat muffe vergaderzaaltje? Breng medewerkers weer in beweging met onze gamification-sessies en pak de uitdagingen binnen de organisatie aan op een nieuwe, creatieve manier!

CINX biedt nu een nieuwe manier om de uitdagingen binnen organisaties effectief aan te pakken. Met de GameStorm ontdek jij en je medespelers spelenderwijs hoe een gewenste verandering in de organisatie kan worden doorgevoerd.

Laagdrempelig

Gamification is een nieuwe, laagdrempelige manier om de kracht in een team te benutten, mensen te betrekken en te luisteren naar wat er speelt in een organisatie. De GameStorm-methode levert inzicht in de belangrijkste issues en uitdagingen binnen de organisatie, afdeling of team, met een concrete aanpak en afspraken van de belangrijkste acties.

Maar nog veel belangrijker: het team en de medewerkers raken blijvend betrokken en kunnen hun ervaring en energie inzetten om bij te dragen en samen resultaten te halen.

Betrouwbaar

Gamification is populair, maar wordt vaak niet op de juiste wijze ingezet, waardoor de beoogde doelstellingen niet worden gehaald. De GameStorm via CINX is een betrouwbare en bewezen effectieve manier om spelenderwijs tot nieuwe resultaten te komen.

Maatwerk

Iedere klant heeft een andere vraagstelling en een GameStorm-sessie is altijd maatwerk. Afhankelijk van de doelstellingen van klant en bijvoorbeeld het aantal deelnemers wordt voorafgaand aan de sessie de inhoud van de sessie in overleg vastgesteld. Wil je precies weten hoe de GameStorm werkt? Lees dan verder of neem contact met Jacco Boon!

Terug naar thema's
Lees meer

Meer over de GameStorm

Wat kun je verwachten van een GameStorm-sessie? Hier vind je alle informatie op een rijtje.

Neem contact op

Meer informatie

Wil je weten hoe de GameStorm andere organisaties heeft geholpen? Neem vrijblijvend contact op met Jacco Boon!

gamificationacademy.com

Gamification Academy

Wil je meer weten over de Gamification Academy of wil je GameStorm Trooper worden? Kijk dan op de website van de Gamification Academy.