Over CINX

We geloven in de kracht van samenwerking en de duurzame resultaten die dat oplevert.

VOG Verbinding, Ontwikkeling en Gelijkwaardigheid.

Bij CINX geloven we in meer dan alleen zakelijk succes; we geloven in het creëren van een betere wereld. Onze kernwaarden – Verbinding, Ontwikkeling en Gelijkwaardigheid – vormen de pijlers van alles wat we doen. Binnen CINX handelen we daarom vanuit een drietal kernwaarden VOG,  Verbinding – Ontwikkeling – Gelijkwaardigheid. We bouwen gepassioneerd aan een bedrijf waarin elk individu wordt gewaardeerd en gerespecteerd voor wie ze zijn, waarin we samen met elkaar voor onze klanten in de zorg het maximale resultaat willen behalen.

Verbinding

We geloven in het bouwen van bruggen en het aangaan van langdurige relaties, zowel intern als extern naar onze klanten. Verbinding staat centraal in alles wat we doen, of het nu gaat om het creëren en onderhouden van zakelijke relaties of het opbouwen van sterkere banden binnen het CINX. Wij streven ernaar om mensen met elkaar te verbinden op een dieper niveau.

Ontwikkeling

Groei en ontwikkeling zijn essentieel voor ons welzijn en succes. We ondersteunen en bevorderen voortdurend persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Gelijkwaardigheid

We streven naar een bedrijf waarin gelijkwaardigheid niet een ideaal is, maar een realiteit. We werken aan het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en gehoord voelt.

MVO Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Daarnaast vinden we dat een organisatie als CINX tevens een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft en door samen te werken kunnen we ook echt iets moois toevoegen aan de maatschappij. Daarom investeren we in diverse non-profit organisaties en (sport)verenigingen, zoals Make a Wish Nederland, Spieren voor Spieren, Diergaarde Blijdorp en korfbalvereniging OWK.

Lees verder

Verder lezen Laatste nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer