Ervaren enterprise architect Arjan Smit bij CINX

Arjan Smit is gestart bij CINX! Arjan is een ervaren enterprise architect en mee-oprichter van het KANZ-platform. Arjan, van harte welkom!

Welkom Arjan! Ervaren enterprise architect Arjan Smit bij CINX

Vanaf 1 maart komt Arjan Smit CINX versterken!

Arjan is een ervaren enterprise architect en mee-oprichter van het KANZ-platform. Met zijn netwerk, kennis en ervaring is hij een waardevolle versterking voor onze activiteiten binnen de enterprise architectuur in de zorg.

Arjan, van harte welkom!

Meer over het KANZ-platform
Meer over Enterprise Architectuur

Arjan Smit

Arjan Smit

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer