ENTERPRISE ARCHITECTUUR

Een sterk fundament voor alle IT-diensten en innovatieve technologieën

Inzicht en overzicht

Dat innovatie sneller gaat dan ooit is geen nieuws meer. Om te zorgen dat IT-diensten en innovatieve technologieën optimaal bijdragen aan het realiseren van de strategische doelstellingen is een sterk fundament en een gedegen aanpak randvoorwaardelijk.

De juiste Enterprise Architectuur zorgt voor dit sterke fundament. Door een set van duidelijke modellen, principes en richtlijnen toe te passen, wordt er inzicht en overzicht gecreëerd. Dit stelt een organisatie in staat om de juiste keuzes te maken en snel te anticiperen op veranderingen die optreden binnen hun speelveld.

Bewezen aanpak

We hebben de afgelopen jaren verschillende organisaties begeleid met het implementeren van Enterprise Architectuur.

Ook tijdens de uitvoering van de vele verandertrajecten die wij hebben gedaan, heeft onze aanpak zich bewezen. Het zorgt voor voorspelbaarheid in kwaliteit en resultaat.

COEF-model

Op basis van onze ervaring hebben we ons COEF-model ontwikkeld. Dit model, het ‘CINX Operational Excellence Framework’, is een variant op het TOGAF-model, dat we hebben aangevuld op basis van onze eigen ervaringen en inzichten.

Wij vertellen u graag meer over ons COEF-model en de resultaten die wij samen met onze klanten hiermee hebben behaald. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom langs voor een kopje koffie en meer informatie.

CASES

Meer lezen

White papers

White papers

Algemeen | Enterprise architectuur

Download white paper

12 mythes over de cloud
Wil je écht weten hoe je de Cloud in je eigen organisatie optimaal kunt inzetten? Lees dan nu onze white paper ’12 mythes over de cloud’.

KANZ

KANZ

Zorg | Enterprise architectuur, Samenwerking

Kennis delen loont

Kansen door samenwerking
Om de Enterprise- en IT-architectuur binnen de zorg te professionaliseren is het KANZ-platform opgericht. Inmiddels participeren er meer dan tien zorginstellingen in dit samenwerkingsverband.

Business Lease

Business Lease

Zakelijke dienstverlening | IT-implementaties

Bekijk de case

Hybride cloudstrategie
Een succesvolle implementatie van een hybride cloudstrategie: een nieuw twin datacenter én een transitie naar de cloud voor Business Lease.

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2021 CINX B.V.