GEGEVENSUITWISSELING

Snel alle relevante informatie uit de keten op uw scherm?

Samenwerking

Om uw patiënt of cliënt de beste zorg te kunnen bieden wilt u alle relevante informatie van de verschillende zorgaanbieders én van de persoon zelf snel op uw scherm hebben. Hoe logisch dit ook klinkt, de realisatie hiervan is een complex traject.

Wij hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen en implementeren van oplossingen voor samenwerking, informatiedeling en gegevensuitwisseling tussen de diverse partijen in de zorg.

Met onze bewezen aanpak zorgen we ervoor dat de verandering in uw organisatie verankerd wordt en de oplossing daadwerkelijk toegevoegde waarde creëert voor de geleverde zorg, de medewerkers en de patiënt of cliënt.

Diversiteit

Binnen de eerste-en tweedelijns zorg bestaat er een grote diversiteit van systemen waar gegevens van patiënten en cliënten zijn opgeslagen. Denk hierbij aan een HIS, ZIS/EPD of een ECD.

Maar mensen hebben ook hun eigen gegevens die ze opslaan op smartphones, wearables of binnen hun PGO. Het uitwisselen van al deze gegevens naar bruikbare informatie is een complex traject, waarbij goede samenwerking van essentieel belang is.

We hebben inmiddels een brede ervaring met vraagstukken waarbij samenwerking en interoperabiliteit centraal staan. Onze professionals hebben vele trajecten uitgevoerd en veel kennis van en ervaring met de vele verschillende standaarden, waaronder HL7 FHIR, XDS en eOverdracht.

CASES

Onze opdrachten

Digitale werkplek in de zorg

Digitale werkplek in de zorg

Zorg | IT- en innovatiestrategie, IT-implementatie

Alles over digitale werkplek

Tijd-, locatie- en apparaat onafhankelijk
De laatste gegevens van een patiënt of cliënt veilig op je tablet bekijken of beeldbellen via BeterDichtbij? Het implementeren van een digitale werkplek is een intensief traject met een grote impact.

Havenpolikliniek Rotterdam

Havenpolikliniek Rotterdam

Zorg | IT-implementaties, Samenwerking in de zorg

Bekijk de case

Regionale uitwisseling
Wij hebben namens de Havenpolikliniek de uitwisseling van patiëntverslagen en radiologiebeelden van het ontwerp tot en met de implementatie in de polikliniek begeleid.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg | Gegevensuitwisseling

Bekijk de case

XDS live in het Franciscus
Taart in het Franciscus Gasthuis & Vlietland! XDS is live!

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2021 CINX B.V.