GAMIFICATION

Verandermoe? Met gamification komt iedereen in beweging!

Creatief en effectief

Wordt uw team of organisatie ook verandermoe? Of wilt u eens iets anders dan een brainstorm in dat muffe vergaderzaaltje? Breng uw medewerkers weer in beweging met onze gamification-sessies en pak de uitdagingen binnen uw organisatie aan op een nieuwe, creatieve manier!

CINX biedt nu een nieuwe manier om de uitdagingen binnen uw organisatie effectief aan te pakken. Met de GameStorm ontdekken u en uw medespelers spelenderwijs hoe een gewenste verandering in de organisatie kan worden doorgevoerd.

Laagdrempelig

Gamification is een nieuwe, laagdrempelige manier om de kracht in een team te benutten, mensen te betrekken en te luisteren naar wat er speelt in uw organisatie. De GameStorm-methode levert inzicht in de belangrijkste issues en uitdagingen binnen uw organisatie, afdeling of team, met een concrete aanpak en afspraken van de belangrijkste acties.

Maar nog veel belangrijker: uw team en uw medewerkers raken blijvend betrokken en kunnen hun ervaring en energie inzetten om bij te dragen en samen resultaten te halen.

Betrouwbaar

Gamification is populair, maar wordt vaak niet op de juiste wijze ingezet, waardoor de beoogde doelstellingen niet worden gehaald. De GameStorm via CINX is een betrouwbare en bewezen effectieve manier om spelenderwijs tot nieuwe resultaten te komen.

CINX is een gecertificeerde partner van de Gamification Academy. Onze gamification-begeleiders hebben uitgebreide ervaring met het inzetten van gamification als tool in een verandertraject. Zo weet u zeker dat u het beste uit uw mensen haalt.

Hoe werkt GameStorm?

GameStorm is een zakelijk spel dat in tafels van 4-8 deelnemers wordt gespeeld. Iedere tafel wordt begeleid door gecertificeerde trainers.

  • Eerst wordt de dynamiek op uw zakelijke speelveld in kaart gebracht.
  • Dan wordt spelenderwijs, in een aantal rondes (levels) bepaald welke uitdagingen er zijn en welke uitdagingen het belangrijkste zijn.
  • Vervolgens wordt de groep verdeeld in twee teams met elk een eigen opdracht. Stapsgewijs wordt gebrainstormd over de voors en tegens en worden prioriteiten gesteld.
  • Aan het einde van de sessie zetten we de concrete en meetbare afspraken in een actieplan.
  • Na afloop van de GameStorm-sessie ontvangt u een overzicht van de genoemde challenges, de output van de brainstorm en een overzicht van de bedachte acties, zodat u die kunt inplannen en opstarten. Afhankelijk van de uitkomsten worden vervolgacties en ondersteuning aangeboden om de verandering gaande te houden.

Meer weten?

Wilt u weten hoe de GameStorm ook uw organisatie in beweging krijgt en hoe de GameStorm andere organisaties heeft geholpen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.