Hoe werkt een Gamestorm?

Gamification Hoe werkt een GameStorm-sessie?

Zakelijk spelen

GameStorm is een zakelijk spel dat is ontwikkeld door de Gamification Academy. Het wordt gespeeld in tafels van 4-8 deelnemers, waarbij iedere tafel wordt begeleid door gecertificeerde trainers. De exacte invulling van de sessie hangt uiteraard altijd af van de wensen van de klant en de doelstellingen van de GameStorm.

GameStorm

Hoe speel je de GameStorm?

  • Eerst wordt de dynamiek op uw zakelijke speelveld in kaart gebracht.
  • Dan wordt spelenderwijs, in een aantal rondes (levels) bepaald welke uitdagingen er zijn en welke uitdagingen het belangrijkste zijn.
  • Vervolgens wordt de groep verdeeld in twee teams met elk een eigen opdracht. Stapsgewijs wordt gebrainstormd over de voors en tegens en worden prioriteiten gesteld.
  • Aan het einde van de sessie zetten we de concrete en meetbare afspraken in een actieplan.
  • Na afloop van de GameStorm-sessie ontvangt u een overzicht van de genoemde challenges, de output van de brainstorm en een overzicht van de bedachte acties, zodat u die kunt inplannen en opstarten.
  • Afhankelijk van de uitkomsten worden vervolgacties en ondersteuning aangeboden om de verandering gaande te houden.
Meer weten?

Iedere GameStorm-sessie en iedere klant is anders. Wilt u weten hoe de GameStorm ook úw organisatie in beweging krijgt en hoe de GameStorm andere organisaties heeft geholpen? Of wilt u weten hoe we de GameStorm aanpassen aan uw eigen organisatiedoelstellingen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Contact

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer