Mini workshop door Dr. Joep Steffens

Op woensdag 22 juni organiseert CINX de mini-workshop “het geheim van goed beslissen”. De workshop is voor alle collega’s en relaties van CINX.

Nieuws Mini workshop door Dr. Joep Steffens

Op woensdag 22 juni organiseert CINX de mini-workshop “het geheim van goed beslissen”. De workshop is voor alle collega’s en relaties van CINX.

De mini-workshop wordt gegeven door dr. Joep Steffes. Joep is directeur bedrijfsvoering bij Comicro en Diagnost-IQ. Deze zorginstellingen ondersteunen wij momenteel bij het outsourcen van hun volledige IT-omgeving. We vinden het dan ook erg mooi dat Joep zijn kennis en ervaring met ons wil komen delen.

Joep is in 2020 gepromoveerd aan de Business Universiteit Nyenrode met als onderzoeksthema ‘Debiasing strategische besluitvorming”. Daarnaast is Joep als bedrijfskundige en besliskundige opgeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Stanford University (Strategic Decision and Risk Management). Joep heeft ruim 25 jaar ervaring met het adviseren en faciliteren van complexe besluitvorming bij diverse nationale en internationale organisaties en in verschillende sectoren en treed daarnaast op als gastspreker en trainer.

Mini-workshop: het geheim van goed beslissen
Goed beslissen is elke dag relevant. Voor de meeste dagelijkse besluiten is het voldoende om even goed na te denken of te vertrouwen op eerdere ervaringen of je gevoel. Complexe of ingrijpende besluiten vragen om iets meer: een structuur of denkraam (Decision Canvas) waarmee je meer zekerheid hebt dat het hele speelveld overzien wordt, niets wezenlijks over het hoofd wordt gezien en dat relevante betrokkenen bij het besluit hun rol kunnen pakken. Wanneer de belangen groter worden stijgt ook de aandacht van bestuurders en toezichthouders voor besluitvorming.

Deze mini-workshop Kwaliteit van Besluitvorming geeft deelnemers op een praktische en overzichtelijke manier inzicht in de fundamenten voor de niet alledaagse beslissingen met speciale aandacht voor de psychologie van besluitvorming. Met als afsluiter: het geheim van goed beslissen.

Verder lezen Laatste nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer