Selecteer een pagina

KENNISDELING

Masterclass Transformatie in één dag
Algemeen  |  Kennisdeling, Gamification
Op 10 november 2021 organiseren we vanuit de Gamification Academy een Masterclass Transformatie. In deze masterclass leert Bart Hufen – auteur van het boek ‘Gamification als motor van verandering’ – je in één dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering. Sterker nog: verandering (oké, verbetering) is één van de vier kernprocessen van de nieuwe organisatie!

Succesvolle organisaties weten de tand des tijds naar hun hand te zetten en worden game changer op het zakelijk speelveld. Hoe dat kan wordt in een dag uitgelegd. Het geheim schuilt erin om blokkades die in de weg staan te elimineren, zoals in een game. Vervolgens kun je verkennen welke processen een bijdrage leveren of juist afbreuk doen aan de gezamenlijke doelstellingen. Ook kun je identificeren hoe je het aanwezige talent in je organisatie het beste kunt inzetten.

Tijdens deze masterclass

  • Leer je jouw organisatie te transformeren van statisch naar dynamisch
  • Ontdek je hoe klantgerichtheid kan bevorderen in tijden van onzekerheid
  • Ontdek je de kracht van effectieve social care
  • Wordt actuele thematiek behandeld door middel van theorie- én praktijksessies met ervaren sprekers uit het veld

Meer informatie

Deze masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met CKC Seminars. Ga voor meer informatie en aanmelden op transformatie-in-een-dag.nl

Schrijf je in vóór 1 oktober en profiteer van €150,- Early Bird-korting! Je betaalt dan slechts € 449,-. Daarnaast ontvangt elke 2e van dezelfde organisatie € 50,- korting op het geldende tarief. Kom je met meer dan 5 personen van dezelfde organisatie? Profiteer dan van een groepskorting, je ontvangt 25% korting per kaart.

Meld je snel aan, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor dit exclusieve seminar, VOL=VOL!

Transformatie in een dag 2021
Bart Hufen

Bart Hufen

Bart Hufen studeerde in 1999 af aan de HTS in de richting Technische Bedrijfskunde en in 2009 bij het European Institute for Branding in de
richting Brand Management. Hij schreef mee aan verschillende boeken, waaronder ‘Het grote innovatiemodellen boek’, ‘Basisboek Online Marketing’ en lanceerde twee eigen publicaties: ‘Laat met je merk spelen’ en ‘Gamification als motor van verandering’.

Ook richtte hij twee bedrijven op. BrandNewGame, dat zich richt op het ontwikkelen van serious games en gamification platformen, en de Gamification Academy, wat een netwerk is van gamification professionals met als doel het verspreiden van kennis en kunde binnen dit vakgebied. Samen met CINX organiseert de Gamification Academy tevens Game Storms bij klanten.

GAMIFICATION

Speel mee!

Meer informatie

Game Storms
CINX en de Gamification Academy bieden nu een nieuwe manier om de uitdagingen binnen organisaties effectief aan te pakken!

Neem contact op

Meer informatie
Wil je weten hoe de GameStorm andere organisaties heeft geholpen? Neem vrijblijvend contact op met Jacco Boon!