Gamification

GAMIFICATION

Masterclass Transformatie

Algemeen  |  IT-en innovatiestrategie, Samenwerking, Gamification

Op 10 november 2021 organiseren we vanuit de Gamification Academy een Masterclass Transformatie. In deze masterclass leert Bart Hufen – auteur van het boek ‘Gamification als motor van verandering’ – je in één dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering. Sterker nog: verandering (oké, verbetering) is één van de vier kernprocessen van de nieuwe organisatie!

Succesvolle organisaties weten de tand des tijds naar hun hand te zetten en worden game changer op het zakelijk speelveld. Hoe dat kan wordt in een dag uitgelegd. Het geheim schuilt erin om blokkades die in de weg staan te elimineren, zoals in een game. Vervolgens kun je verkennen welke processen een bijdrage leveren of juist afbreuk doen aan de gezamenlijke doelstellingen. Ook kun je identificeren hoe je het aanwezige talent in je organisatie het beste kunt inzetten.

GameStorm

“Waarom werken organisaties nog met organogrammen uit de vorige eeuw, terwijl de wereld in tien jaar tijd meer is veranderd dan in de honderd jaar ervoor?”

De Gamification Academy ontwikkeld al jaren – in samenwerking met opdrachtgevers – spelmethoden, die verandervraagstukken effectief aanpakken en organisaties helpen te transformeren naar een meer wendbare organisatie. Profiteer van bewezen spelmechanieken die de motivatie van uzelf en uw teamleden, of zelfs uw hele organisatie eenvoudig kunnen vergroten!

Aan de hand van de GameStorm-methode is een business case voor een verander vraagstuk snel (en leuk) gemaakt! Bekijk deze video om een indruk te krijgen van deze methodiek bij een opdrachtgever in Duitsland. Of zie krijg hier een indruk van de methodiek toegepast bij 40 directieleden van een dienstverlener in de zorg.

Deze masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met CKC Seminars.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over deze masterclass op masterclass-transformatie.nl.

GAMIFICATION

Doe mee!

Meer informatie

Gamification
CINX en The Gamification Academy bieden nu een nieuwe manier om de uitdagingen binnen organisaties effectief aan te pakken!

Neem contact op

Meer informatie
Wil je weten hoe de GameStorm andere organisaties heeft geholpen? Neem vrijblijvend contact op met Jacco Boon!

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.