Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Per 1 maart 2023 is Lotte van Selm gestart als Consultant zorg bij CINX! We zijn erg trots dat Lotte ons komt versterken en kijken uit naar de samenwerking. 

Nieuws Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Per 1 maart 2023 is Lotte van Selm gestart als Consultant zorg bij CINX!

We zijn erg trots dat Lotte ons komt versterken en kijken uit naar de samenwerking. Binnen CINX zal Lotte zich gaan richten op het ondersteunen van digitaliseringsvraagstukken binnen de zorg. Haar kennis en ervaring is een waardevolle aanvulling op ons team!

Lotte is overigens recentelijk terug van Tanzania waar ze zich heeft ingezet voor de Florentina Foundation. Als je nieuwsgierig bent naar haar ervaringen, lees dan haar blog.

Lotte van Selm

Lotte van Selm

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer