NIEUWS

Kick-off ‘Monitoring op afstand’ van Rotterdam E-Health Agenda

Dinsdag 30 maart organiseert de Rotterdam E-Health Agenda de online kick off van het thema ‘Monitoring op afstand’, waarin de focus ligt op de monitoring van vitale waarden (zuurstofsaturatie, bloeddruk, glucose, temperatuur, gewicht, ziektelast etc) en het delen van deze data.

Tijdens dit evenement komen sprekers van verschillende zorgorganisaties uit de regio aan bod om hun initiatieven en visie op telemonitoring in de zorg toe te lichten.

Over de Rotterdam E-Health Agenda
De Rotterdam E-Health Agenda heeft tot doel om meer Rotterdammers toegang te geven tot e-health en thuistechnologie, en daar gebruik van te laten maken. CINX-directeur Jacco Boon is lid van het bestuur van de Rotterdam E-Health Agenda en ondersteunt daarmee het belang van innovatie en samenwerking in de zorg.

Ben je geïnteresseerd in monitoring op afstand? Meld je dan aan voor deze kick-off!

Meer informatie

Online evenement ‘Monitoring op afstand’
Dinsdag 30 maart, 15.00 – 16.30 uur
Kijk op de REHA-website voor meer informatie en aanmelden

Rotterdam E-health Agenda

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Masterclass Transformatie

Masterclass Transformatie

In deze Masterclass Transformatie leert Bart Hufen je in één dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering.

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.