Kick-off ‘Monitoring op afstand’

Dinsdag 30 maart organiseert de Rotterdam E-Health Agenda de online kick-off van het thema ‘Monitoring op afstand’, waarin de focus ligt op de monitoring van vitale waarden.

Nieuws Kick-off ‘Monitoring op afstand’ van Rotterdam E-Health Agenda

Dinsdag 30 maart organiseert de Rotterdam E-Health Agenda de online kick off van het thema ‘Monitoring op afstand’, waarin de focus ligt op de monitoring van vitale waarden (zuurstofsaturatie, bloeddruk, glucose, temperatuur, gewicht, ziektelast etc) en het delen van deze data.

Tijdens dit evenement komen sprekers van verschillende zorgorganisaties uit de regio aan bod om hun initiatieven en visie op telemonitoring in de zorg toe te lichten.

Over de Rotterdam E-Health Agenda
De Rotterdam E-Health Agenda heeft tot doel om meer Rotterdammers toegang te geven tot e-health en thuistechnologie, en daar gebruik van te laten maken. CINX-directeur Jacco Boon is lid van het bestuur van de Rotterdam E-Health Agenda en ondersteunt daarmee het belang van innovatie en samenwerking in de zorg.

Ben je geïnteresseerd in monitoring op afstand? Meld je dan aan voor deze kick-off!

Meer informatie

Online evenement ‘Monitoring op afstand’
Dinsdag 30 maart, 15.00 – 16.30 uur
Kijk op de REHA-website voor meer informatie en aanmelden

Rotterdam E-health Agenda

Rotterdam E-health Agenda

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer