Selecteer een pagina

NIEUWS

Ingmar Hallie nieuwe partner van CINX

Veel collega’s werken al jaren met hem samen vanuit de VU Amsterdam, maar nu mogen we Ingmar Hallie verwelkomen als collega bij CINX! Trots dat we weer een top professional en een fijn mens kunnen toevoegen aan ons team!

Ingmar Hallie

Ingmar Hallie

Projectmanager

Als interim- en projectmanager heb ik de ambitie en ervaring om strategische doelstellingen te behalen op basis van tactische processen en operationele keuzes. Mijn betrokken en persoonlijke stijl van leidinggeven sluiten aan op mijn pragmatische stijl van oplossingsgerichtheid, waarbij de klantbehoefte voor mij centraal staat.

Ik sta bekend om mijn resultaatgerichtheid, loyaliteit en verbindende karakter, waarbij ik mijn omgeving zo vorm, dat complexe organisatorische veranderingen kunnen worden gecoördineerd en bewaakt. Door mijn ervaring in onder andere onderwijs- en onderzoekautomatisering heb ik meer dan 8 jaar proceskennis, die ik graag deel met verschillende in- en externe stakeholders.

LinkedIn-profiel E-mailadres

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

ICT Manager in de Zorg (32-40 uur)

ICT Manager in de Zorg (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!