Ingmar Hallie nieuwe partner van CINX

We verwelkomen Ingmar Hallie als nieuwe partner bij CINX. Trots dat we weer een top professional mogen toevoegen aan ons team!

Nieuws Ingmar Hallie nieuwe partner van CINX

Veel collega’s werken al jaren met hem samen vanuit de VU Amsterdam, maar nu mogen we Ingmar Hallie verwelkomen als collega bij CINX! Trots dat we weer een top professional en een fijn mens kunnen toevoegen aan ons team!

Ingmar Hallie

Projectmanager

Als interim- en projectmanager heb ik de ambitie en ervaring om strategische doelstellingen te behalen op basis van tactische processen en operationele keuzes. Mijn betrokken en persoonlijke stijl van leidinggeven sluiten aan op mijn pragmatische stijl van oplossingsgerichtheid, waarbij de klantbehoefte voor mij centraal staat.

Ik sta bekend om mijn resultaatgerichtheid, loyaliteit en verbindende karakter, waarbij ik mijn omgeving zo vorm, dat complexe organisatorische veranderingen kunnen worden gecoördineerd en bewaakt. Door mijn ervaring in onder andere onderwijs- en onderzoekautomatisering heb ik meer dan 8 jaar proceskennis, die ik graag deel met verschillende in- en externe stakeholders.

Ingmar op LinkedIn

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer