Gamification

Is uw team of organisatie toe aan iets anders dan weer een ‘dagje op de hei’ of opnieuw een brainstorm in dat te kleine vergaderzaaltje?

CINX biedt nu een nieuwe manier om de uitdagingen binnen uw organisatie effectief aan te pakken. Met de GameStorm ontdekken u en uw medespelers spelenderwijs en met gevoel voor humor hoe een gewenste verandering in de organisatie kan worden doorgevoerd.

Resultaatgericht
Gamification is een nieuwe, laagdrempelige manier om de kracht in een team te benutten, mensen te betrekken en te luisteren naar wat er speelt in uw organisatie. De GameStorm-methode levert inzicht in de belangrijkste issues en uitdagingen binnen uw organisatie, afdeling of team, met een concrete aanpak en afspraken van de belangrijkste acties. Maar nog veel belangrijker: uw team en uw medewerkers raken blijvend betrokken en kunnen hun ervaring en energie inzetten om bij te dragen en samen resultaten te halen.

Meer informatie

 

Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

Bewezen en betrouwbaar
Gamification is populair, maar wordt vaak niet op de juiste wijze ingezet, waardoor de beoogde doelstellingen niet worden gehaald. De GameStorm via CINX is een betrouwbare en bewezen effectieve manier om spelenderwijs tot nieuwe resultaten te komen.

CINX is een gecertificeerde partner van de Gamification Academy en de gamification-begeleiders van CINX hebben uitgebreide ervaring met het inzetten van gamification als tool in een verandertraject, zodat u zeker weet dat u het beste uit uw mensen haalt.

Hoe werkt GameStorm?
GameStorm is een zakelijk spel dat in tafels van 6 deelnemers wordt gespeeld. Iedere tafel wordt begeleid door twee gecertificeerde trainers. Eerst wordt de dynamiek op uw zakelijke speelveld in kaart gebracht. Dan wordt spelenderwijs, in een aantal rondes (levels) bepaald welke uitdagingen er zijn en welke uitdagingen het belangrijkste zijn.

Vervolgens wordt de groep verdeeld in twee teams met elk een eigen opdracht. Stapsgewijs wordt gebrainstormd over de voors en tegens en worden prioriteiten gesteld. De sessie wordt afgesloten met concrete en meetbare afspraken.

Na afloop van de GameStorm-sessie ontvangt u een overzicht van de genoemde challenges, de output van de brainstorm en een overzicht van de bedachte acties, zodat u die kunt inplannen en opstarten. Zo’n 4 tot 6 weken na de eerste sessie wordt een terugkommoment georganiseerd. Hier worden de (eerste) resultaten besproken en de successen gevierd. Afhankelijk van de uitkomsten worden vervolgacties en ondersteuning aangeboden om de verandering gaande te houden.

Nieuwsgierig?
Neem snel contact op voor meer informatie!

Kracht door verandering

CINX is uw partner voor strategisch advies, regie op programma’s of projecten en de inzet van managementprofessionals. Professioneel, maar altijd met oog voor de mens en de cultuur.

CONTACT

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2019 CINX B.V.