Strategisch partner

Wij zijn uw strategisch partner voor al uw IT- en organisatievraagstukken

Verandermanagement

Verandermanagement

Door ‘digital transformation’ neemt de dynamiek in veel markten en daarmee de druk op organisaties toe. Wij ondersteunen bij of initiëren de verandering binnen uw organisatie. We leveren ervaren transitiemanagers met karakter. Zij maken het verschil, zodat uw organisatie zich, ondanks deze dynamiek, succesvol kan blijven richten op haar kerntaken.

IT-management

IT-management

Wij leveren al jaren succesvol IT-project-, -programma en interim-management-rollen voor uiteenlopende IT-vraagstukken: van applicatieservices tot IT-infrastructuren. Veelal managen wij programma’s en projecten op het snijvlak van business en IT. We leveren meerwaarde en ontzorgen onze opdrachtgevers door het beschikbaar stellen van kennis en kunde. Ons sterke netwerk van management professionals en een sprekend track record in verschillende markten tonen de kracht van onze succesformule.

IT-consultancy

IT-consultancy

Wij zien bij onze opdrachtgevers steeds vaker gecompliceerde vraagstukken, waarbij een specialistische aanpak of advies noodzakelijk is. In onze overtuiging is het leveren van advies iets anders dan simpelweg vertellen aan de opdrachtgever hoe iets moet. Onze mensen zijn zich voortdurend bewust van de bijzondere eigenschappen van uw organisatie. Ze zoeken de interactie, weten wanneer te luisteren en blijven in gesprek over de oplossingsrichting.

+31 (0)10 3025 000

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs

Contact

Vul het formulier in voor meer informatie

CINX Kracht door verandering