CINX loopt mee voor Spieren voor Spieren

Vanuit een warm Amsterdam heeft een team van CINX-ers zich ingezet voor de Radio 538 Evers Staat Op Run.

Nieuws CINX loopt mee voor Spieren voor Spieren

Vanuit een warm Amsterdam heeft een team van CINX-ers zich afgelopen zondag ingezet voor de Radio 538 Evers Staat Op Run. CINX sponsorde de run met tweemaal 538 euro. Lekker weer, veel bewogen, maar vooral ook een mooi bedrag aan sponsorgeld opgehaald voor dit goede doel!

Over de Radio 538 Evers Staat Op Run
Tijdens de Radio 538 Evers Staat Op Run renden radio 538-dj Edwin Evers en zijn team samen met bijna 2000 luisteraars en vrienden van de ochtendshow een fun run van 5.38 kilometer voor het goede doel. In totaal is er door de renners, luisteraars en bedrijven een bedrag van €185.356,- opgehaald. De totaalopbrengst van de ‘Evers Staat Op Run’ gaat volledig naar Spieren voor Spieren, waarmee een ‘Inspanningslab’ in het Kindercentrum van het UMC Utrecht wordt gerealiseerd.

Een kleine impressie van CINX op de Evers Staat Op Run:

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer