CINX bouwt nieuwe IT-fundering voor twee ziekenhuizen

5 juli 2018

In 2016 besloten het Waterlandziekenhuis in Purmerend en het Westfriesgasthuis in Hoorn, twee ziekenhuizen in de kop van Noord-Holland, te fuseren. CINX heeft hier een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de gezamenlijke IT-organisatie. Zo hebben we geholpen met het opstellen van het organisatieplan voor de gezamenlijke IT-organisatie en hebben we het ontwikkelen van een blauwdruk voor de IT-diensten succesvol aangestuurd en ondersteund.

Het afgelopen jaar hebben onze mensen samen met een team uit beide ziekenhuizen hard gewerkt aan het ontwerpen en bouwen van een nieuwe fundering voor de IT van beide ziekenhuizen. Hierbij zijn de eisen van de zorg goed meegenomen in de vorm van functionele eisen. Daarnaast is ook rekening gehouden met eisen op het gebied van performance, beschikbaarheid en veiligheid.

Afgelopen week hebben we getrakteerd, want de eerste afdeling is met succes gemigreerd naar de nieuwe, gezamenlijke IT-dienstverlening. Het komende jaar zullen ook de overige afdelingen worden overgezet waarmee er een fundering wordt gezet voor verdere IT-en E-health ontwikkelingen.

Meer informatie

 

Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

Misschien vind je dit ook interessant?

Kracht door verandering

CINX is uw partner voor strategisch advies, regie op programma’s of projecten en de inzet van managementprofessionals. Professioneel, maar altijd met oog voor de mens en de cultuur.

CONTACT

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2018 CINX B.V.