Selecteer een pagina

NIEUWS

CINX bouwt nieuwe IT-fundering voor twee ziekenhuizen
In 2016 besloten het Waterlandziekenhuis in Purmerend en het Westfriesgasthuis in Hoorn, twee ziekenhuizen in de kop van Noord-Holland, te fuseren. CINX heeft hier een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de gezamenlijke IT-organisatie. Zo hebben we geholpen met het opstellen van het organisatieplan voor de gezamenlijke IT-organisatie en hebben we het ontwikkelen van een blauwdruk voor de IT-diensten succesvol aangestuurd en ondersteund.

Het afgelopen jaar hebben onze mensen samen met een team uit beide ziekenhuizen hard gewerkt aan het ontwerpen en bouwen van een nieuwe fundering voor de IT van beide ziekenhuizen. Hierbij zijn de eisen van de zorg goed meegenomen in de vorm van functionele eisen. Daarnaast is ook rekening gehouden met eisen op het gebied van performance, beschikbaarheid en veiligheid.

Afgelopen week hebben we getrakteerd, want de eerste afdeling is met succes gemigreerd naar de nieuwe, gezamenlijke IT-dienstverlening. Het komende jaar zullen ook de overige afdelingen worden overgezet waarmee er een fundering wordt gezet voor verdere IT-en E-health ontwikkelingen.

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Per 1 maart 2023 is Lotte van Selm gestart als Consultant zorg bij CINX! We zijn erg trots dat Lotte ons komt versterken en kijken uit naar de samenwerking.