CINX bouwt nieuwe IT-fundering voor twee ziekenhuizen

CINX trakteert! De eerste migratie naar de nieuwe IT-dienstverlening van het gefuseerde Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis is een feit.

Nieuws CINX bouwt nieuwe IT-fundering voor twee ziekenhuizen

In 2016 besloten het Waterlandziekenhuis in Purmerend en het Westfriesgasthuis in Hoorn, twee ziekenhuizen in de kop van Noord-Holland, te fuseren. CINX heeft hier een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de gezamenlijke IT-organisatie. Zo hebben we geholpen met het opstellen van het organisatieplan voor de gezamenlijke IT-organisatie en hebben we het ontwikkelen van een blauwdruk voor de IT-diensten succesvol aangestuurd en ondersteund.

Het afgelopen jaar hebben onze mensen samen met een team uit beide ziekenhuizen hard gewerkt aan het ontwerpen en bouwen van een nieuwe fundering voor de IT van beide ziekenhuizen. Hierbij zijn de eisen van de zorg goed meegenomen in de vorm van functionele eisen. Daarnaast is ook rekening gehouden met eisen op het gebied van performance, beschikbaarheid en veiligheid.

Afgelopen week hebben we getrakteerd, want de eerste afdeling is met succes gemigreerd naar de nieuwe, gezamenlijke IT-dienstverlening. Het komende jaar zullen ook de overige afdelingen worden overgezet waarmee er een fundering wordt gezet voor verdere IT-en E-health ontwikkelingen.

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer