WHITE PAPER

‘Cloud bespaart geld’ en elf andere mythes over de cloud

Bespaar je echt altijd geld met de Cloud? En is Cloud echt minder veilig dan On-premises? Over de Cloud gaan veel (spook)verhalen rond, maar vaak kloppen deze overtuigingen helemaal niet. Zo bespaart de Cloud zeker niet altijd geld, is Cloud eigenlijk veiliger dan On-premises en kun je de Cloud prima gebruiken voor mission critical systemen door bijvoorbeeld gebruik te maken van hybride oplossingen.

Wil je écht weten hoe je de Cloud in je eigen organisatie optimaal kunt inzetten? Lees dan nu onze nieuwste white paper ’12 mythes over de cloud’ van onze Cloud Enterprise Architect Peter van de Bree en je bent volledig op de hoogte van alle mogelijkheden!

Meer informatie

Overweeg je een transitie naar de cloud, maar wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze accountmanager Bob Streefkerk voor een vrijblijvend gesprek.


Bob Streefkerk

T: +31 (0)10 3025 000
E: bob.streefkerk@cinx.nl

White paper ’12 mythes over de cloud’

Regelmatig gaan in de IT verhalen rond, die we aannemen als algemene kennis, maar die in werkelijkheid slechts mythes of geruchten blijken. Met name de Cloud blijft vatbaar voor deze mythes.

Mythes vertragen en maken ons bang, waardoor innovaties achterblijven. Tijd dus om deze verhalen de wereld uit te helpen en de feiten op tafel te leggen!

Peter van de Bree – Cloud Enterprise Architect

 

 

 

VERDER LEZEN

Meer nieuws
IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

Heb je succesvolle implementaties van ZIS/EPD/ECD-systemen uitgevoerd of heb je ervaring IHE-informatiestandaarden? Dan komen we graag met je in gesprek!

Dijklander Ziekenhuis – Visie & Strategie

Dijklander Ziekenhuis – Visie & Strategie

In de kop van Noord-Holland is één groot fusieziekenhuis ontstaan met ruim 3000 medewerkers en vier verschillende locaties. In deel 1 van deze case: Visie & Strategie.

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.