Selecteer een pagina

PERSOONLIJK PROFIEL

Vijay Ramharakh

“Met mijn positieve instelling zorg ik dat er altijd een oplossing volgt”

Projectmanager

Ik ben mijn loopbaan gestart in de ICT-operatie en heb me verder ontwikkeld tot verschillende managementrollen, waardoor ik een sterke verbinding kan leggen tussen mensen, processen en technologie. Met mijn hands-on aanpak houd ik projecten die ik begeleid op koers en zorg ik voor gestage vooruitgang. Het geeft mij voldoening om te zien dat mijn begeleiding heeft bijgedragen aan het behalen van resultaten voor zowel het project als de organisatie in haar totaliteit.

 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin. Hierbij behoort het bezoeken van goede restaurants en het kijken van spannende films in de bioscoop tot de favorieten. Daarnaast kan ik ook genieten van een avondje borrelen met vrienden.
Verder heb ik een passie voor reizen, zowel binnenlands als over de grenzen, waarbij ik altijd op zoek ben naar nieuwe steden om te verkennen en te genieten van rijke culturele ervaringen.
Op sportief gebied hou ik me bezig met hardlopen, fitnessen en bokszaktraining. Ik hou van uitdagende workouts waar ik veel energie van krijg.