Jacco Boon

"De reis is even belangrijk als de bestemming."

Strategisch adviseur, programmamanager, spreker, algemeen directeur Jacco Boon

Met de technologische mogelijkheden van tegenwoordig is bijna alles mogelijk. Technologie, hoe mooi en geavanceerd dit ook kan zijn, blijft echter een middel om een bepaald doel te bereiken. Het geef mij veel voldoening om mensen en organisaties te helpen bij het helder krijgen van het gewenste doel en te komen tot een aanpak om dit doel te bereiken.

Uiteraard speelt technologie ook een belangrijke rol bij het behalen van zakelijke doelstellingen. Om te zorgen dat de inzet van technologie echt bijdraagt tot het gewenste resultaat moet er voldoende aandacht zijn voor de organisatorische, procesmatige en persoonlijke veranderingen die deze technologie met zich meebrengt.

Jacco Boon Mijn passie

Ik geniet erg van de verschillende dingen die het leven te bieden heeft. Van een vakantie met mijn gezin, een whisky-proeverij met vrienden tot een ritje op de racefiets. Om tot rust te komen maak ik graag een wandeling over het strand of door het bos. Ook mediteer ik dagelijks en volg ik regelmatig trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Op sportief vlak ligt mijn passie bij Tang Soo Do. Dit is een Koreaanse vechtkunst, die mij zowel op mentaal als fysiek vlak ontwikkelt en waar ik veel energie uit haal.

Meer over mij weten? Neem contact op