Birthe de Kreek

"Ik kan een brug slaan tussen IT en de business!"

IT interim Manager / Programmamanager / sr. Consultant Birthe de Kreek

Met 19 jaar ervaring binnen de zorg, van polikliniek naar ontwikkeling, digitalisering, veranderprocessen en management, kan ik een brug slaan tussen IT en de business.
Met een positief kritische en analytische blik ben ik gemotiveerd om vernieuwing te brengen in een veranderend (zorg)landschap. Door out-of-the-box te denken en de juiste vragen te stellen, kan ik verbetering stimuleren.

Resultaatgericht, daadkrachtig, gedreven, stressbestendig, secuur en besluitvaardig zijn woorden die mij goed omschrijven.

Met mijn coachende leiderschapsstijl creëer ik verbinding, eigen verantwoordelijkheid en kwaliteit binnen teams en ben ik in staat de organisatie en professionals een stap verder te brengen.
Draagvlak creëren is essentieel voor succes; ik bereik dit door mensen actief te betrekken bij de verandering en begrip te hebben voor weerstand.

Ik ben inzetbaar op IT-management- en senior consultancy functies op het vlak van bedrijfsprocessen, informatiemanagement en verandermanagement.
Of het nu gaat om het verbeteren van bedrijfsprocessen, IT-management of verandermanagement, ik ben er om te helpen. Samen kunnen we de doelen bereiken en de kwaliteit binnen uw organisatie verhogen.

Birthe de Kreek Mijn passie

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater en doe ik mee aan pubquizzen.
Ik ben al mijn hele leven actief in de paardensport, dit neemt aardig wat tijd in beslag maar geeft ook veel ontspanning. Sinds kort heb ik padel ontdekt, een sport waar ik met veel plezier regelmatig aan deelneem. Daarnaast volg ik graag trainingen voor mijn persoonlijke ontwikkeling, omdat ik geloof dat groei en leren essentieel zijn om het beste uit mezelf te halen en mijn doelen te bereiken.

Meer over mij weten? Neem contact op