Enterprise Architectuur

Dat de innovatie sneller gaat dan ooit is geen nieuws meer. Om te zorgen dat IT-diensten en innovatieve oplossingen optimaal aansluiten op de strategische doelstellingen is een sterk fundament en een gedegen aanpak randvoorwaardelijk. Wij werken daarom vanuit een Enterprise Architectuur-aanpak, die zich de afgelopen jaren bewezen heeft bij omvangrijke verandertrajecten. Deze aanpak zorgt voor voorspelbaarheid in kwaliteit en resultaat.

Business requirements

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het vertalen van de business requirements naar passende IT-oplossingen én kunnen deze op de juiste manier implementeren. Naast de technische kennis hebben al onze professionals ruime ervaring met het begeleiden van de klant in een dergelijk traject en het onderhouden van de communicatie tussen alle betrokken partijen.

Meer informatie

Transitie naar de cloud? Een innovatief werkplekconcept of een nieuwe infrastructuur? Neem contact op voor het maken van een afspraak met één van onze accountmanagers!

Meer informatie

 

Bob Streefkerk

T: +31 (0)10 3025 000
E: bob.streefkerk@cinx.nl

Kracht door verandering

CINX is uw partner voor strategisch advies, regie op programma’s of projecten en de inzet van managementprofessionals. Professioneel, maar altijd met oog voor de mens en de cultuur.

CONTACT

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2019 CINX B.V.