CINX DialoogStarter

Wilt u ├ęcht weten hoe uw dienstverlening beter kan? Wilt u bijvoorbeeld uw klantenservice evalueren of proactief bij medewerkers de tevredenheid in kaart brengen? Met de CINX DialoogStarter krijgt u snel en eenvoudig antwoord op uw vragen. Vooraf of achteraf, intern of extern. Want veranderen begint met luisteren.

Wat is het?
De CINX DialoogStarter is een methodisch programma waarin externe doelgroepen, eigen afdelingen en zelfs complete organisaties korte open en/of gesloten vragen krijgen voorgelegd. Via feedbackrondes en de mogelijkheid om op de beste antwoorden te kunnen stemmen, levert de DialoogStarter van CINX verdiepende informatie voor verdere verbetering.

Met de DialoogStarter binnen de organisatie haalt u meer rendement uit het menselijk kapitaal. CINX begeleidt bij het informeren en betrekken van uw medewerkers en huurders en adviseert hoe u het beste gebruik kunt maken van hun denkkracht en ervaringen. Zo wordt uw organisatie getransformeerd naar een lerende organisatie, waarbij de kennis en innovatieve kracht van betrokkenen optimaal wordt benut.

Ga in gesprek!
De adviseurs van CINX hebben een uitgebreid track record in het ontwikkelen en implementeren van veranderstrategie├źn. Professioneel, maar altijd met oog voor de mens en de cultuur.

Meer informatie

 

Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

CINX Kracht door verandering