NIEUWS

Willem van Oosten nieuwe projectmanager zorg bij CINX!

Willem van Oosten is per 1 november begonnen als projectmanager zorg bij CINX.

Willem is een ervaren projectmanager, met een technische achtergrond: “Het best kom ik tot mijn recht in complexe omgevingen, waar ik door mijn rustige aard overzicht houd, structuur aanbreng en kwalitatief goed werk lever. Samen komen tot werkbare oplossingen dat is voor mij de kern van projectmanagement. Ik ga doelgericht en pragmatisch te werk en doe dat graag in omgevingen waar ik intermediair ben tussen de zorg en de techniek.”

Willem, welkom bij CINX!

Willem van Oosten bij CINX

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Visiedocument KANZ 2021

Visiedocument KANZ 2021

Hoe blijf je als zorgorganisatie wendbaar in een snel veranderende omgeving? Dat kan alleen als de samenhang tussen organisatie, processen en informatiesystemen inzichtelijk is én deze op elkaar zijn afgestemd.

Masterclass Transformatie in één dag

Masterclass Transformatie in één dag

In deze Masterclass Transformatie leert Bart Hufen je in één dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering.

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2021 CINX B.V.