Willem van Oosten nieuwe projectmanager zorg bij CINX

Willem van Oosten is per 1 november begonnen als projectmanager zorg bij CINX.

Nieuws Willem van Oosten nieuwe projectmanager zorg bij CINX!

Willem van Oosten is per 1 november begonnen als projectmanager zorg bij CINX.

Willem is een ervaren projectmanager, met een technische achtergrond: “Het best kom ik tot mijn recht in complexe omgevingen, waar ik door mijn rustige aard overzicht houd, structuur aanbreng en kwalitatief goed werk lever. Samen komen tot werkbare oplossingen dat is voor mij de kern van projectmanagement. Ik ga doelgericht en pragmatisch te werk en doe dat graag in omgevingen waar ik intermediair ben tussen de zorg en de techniek.”

Willem, welkom bij CINX!

Willem van Oosten bij CINX

Willem van Oosten bij CINX

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer