CINX sponsort het congres Architectuur in de zorg

We zijn de trotse sponsor van de 12de editie van het congres Architectuur in de zorg 2021 op donderdag 17 juni 2021!

Nieuws We sponsoren het congres Architectuur in de zorg

CINX is de trotse sponsor van het congres Architectuur in de zorg 2021 op 17 juni 2021! De 12e editie van het congres Architectuur in de Zorg wordt een volledig online congres en heeft als thema: “Architectuur overbrugt afstand”. Jacco Boon (CINX) geeft op deze dag tevens een presentatie over de recente activiteiten van het KANZ-platform.

Over het congres
Het congres Architectuur in de zorg is hét informatie- en netwerkplatform van professionals die in deze sector werkzaam zijn, zoals informatiearchitecten, informatiemaaiers en overige borgprofessionals met interesse en/of affiniteit met informatiearchitectuur in de zorg.

Meer informatie
 donderdag 17 juni 2021
 9.00 – 16.00 uur
 online
  Meer info & aanmelden via zorginformatiearchitectuur.nl/2021

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer