Selecteer een pagina

VRIJE UNIVERSITEIT AMSTERDAM

Groot migratietraject naar één centrale ICT-organisatie
Onderwijs  | Verandermanagement, IT-implementaties, Shared Service Centres

De Vrije Universiteit van Amsterdam (VU Amsterdam) is een brede onderzoeks- en onderwijsuniversiteit in Amsterdam. Zij is gesticht als protestants-christelijke universiteit, en wil de verbondenheid met deze traditie in de kernwaarden verantwoordelijkheid, openheid, en persoonlijk tot uitdrukking brengen.

CINX heeft de VU ondersteund bij een groot migratietraject, waarbij alle decentrale ICT-diensten zijn ondergebracht in één nieuwe organisatie. Uitgangspunt is het bouwen van een homogene, gestandaardiseerde en hoogwaardige IT infrastructuur.

CINX heeft de rol van transitiemanager vervuld en was mede verantwoordelijk voor een succesvolle migratie. Daarnaast zijn we nog actief in de verhuizing van het datacenter en in het vervangingstraject van de actieve netwerk apparatuur.

CASES

Meer opdrachten

Technische Universiteit Delft

Technische Universiteit Delft

Onderwijs | IT-implementaties

Lees verder

Omvangrijke migratie naar een SSC
Begeleiding van een omvangrijk migratietraject: zo'n 8.000 werkplekken, ruim 500 servers en honderden netwerkcomponenten zijn gemigreerd naar een gestandaardiseerde IT-omgeving.

De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool

Onderwijs | Strategie

Lees verder

Verandertraject Haagse Hogeschool
We zijn er trots op dat we De Haagse Hogeschool mochten adviseren en faciliteren bij verandertrajecten en het leveren van expertise om deze veranderingen te realiseren.

WHITE PAPER

WHITE PAPER

Verandermanagement

Lees de tips

Tien tips voor verandermanagement
Sta je zelf ook voor een ingrijpend verandertraject? Deze tien tips kun je altijd meenemen! Ze helpen je je project of programma tot een goed einde te brengen.