Selecteer een pagina

TECHNISCHE UNIVERSITEIT DELFT

Begeleiding van een omvangrijk migratietraject naar een gestandaardiseerde IT-omgeving
Onderwijs  |  IT-en innovatiestrategie, Shared Service Centres, Verandermanagement

Binnen de Technische Universiteit Delft (TU Delft) staat technische innovatie voorop. Onderwijs en onderzoek in verschillende richtingen vindt plaats binnen acht faculteiten, die in totaal 16 bacheloropleidingen en tientallen masteropleidingen aanbieden.

CINX heeft de TU Delft begeleid in een omvangrijk migratietraject. Hierbij is een gestandaardiseerde IT-omgeving gebouwd die wordt beheerd door een centrale IT-afdeling. Alle decentrale servers en werkplekken zijn naar de nieuw ontworpen infrastructuur gemigreerd. Omvangrijk, omdat de TU Delft beschikt over ca. 8.000 werkplekken, ruim 500 servers en honderden netwerkcomponenten.

Dankzij deze efficiencyslag wordt de dienstverlening met een aanzienlijke kostenreductie en 30% minder personeel uitgevoerd.

CASES

Meer opdrachten

De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool

Onderwijs | Strategie

Lees verder

Verandertraject Haagse Hogeschool
We zijn er trots op dat we De Haagse Hogeschool mochten adviseren en faciliteren bij verandertrajecten en het leveren van expertise om deze veranderingen te realiseren.

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Onderwijs | Strategie, IT-implementaties

Lees verder

Groot migratietraject in het onderwijs
We hebben de VU ondersteund bij een groot migratietraject, waarbij alle decentrale ICT-diensten zijn ondergebracht in één nieuwe organisatie.

WHITE PAPER

WHITE PAPER

Verandermanagement

Lees de tips

Tien tips voor verandermanagement
Sta je zelf ook voor een ingrijpend verandertraject? Deze tien tips kun je altijd meenemen! Ze helpen je je project of programma tot een goed einde te brengen.