Timo Kerssens sluit zich aan bij CINX

Timo Kerssens sluit zich aan als partner bij CINX. Timo, van harte welkom!

Nieuws Timo Kerssens sluit zich aan bij CINX

Timo Kerssens, projectmanager met uitgebreide ervaring in de zorg, sluit zich aan als partner bij CINX.

Timo, van harte welkom!

Timo Kerssens

Projectmanager

Ik heb ruime ervaring als lijn- en projectmanager aan zowel de ICT als business zijde in de zorg en heb veel projecten uitgevoerd op het vlak van het primair proces (oa het Elektronisch Patienten Dossier), maar ook de ondersteunende processen (DBC/DOT, wetgeving, managementinformatie, crediteuren).

Verbinding en integer

Mijn kracht zit in het snel verkrijgen van een goed overzicht over complexe situaties en weet hoofd- en bijzaken goed te scheiden. Ik ben resultaatgericht en gericht op succes, dat wil zeggen dat ik -samen met het team en de opdrachtgever- het gestelde doel wil behalen. Ik kan mij goed bewegen in een complex speelveld en ben sterk in het identificeren en meenemen van de diverse in- en externe belanghebbenden.

Ik houd van een open en integere manier van communiceren en handelen.

Timo op LinkedIn

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer