Selecteer een pagina

NIEUWS

Timo Kerssens sluit zich aan bij CINX

Timo Kerssens, projectmanager met uitgebreide ervaring in de zorg, sluit zich aan als partner bij CINX.

Timo, van harte welkom!

Timo Kerssens

Timo Kerssens

Projectmanager

Ik heb ruime ervaring als lijn- en projectmanager aan zowel de ICT als business zijde in de zorg en heb veel projecten uitgevoerd op het vlak van het primair proces (oa het Elektronisch Patienten Dossier), maar ook de ondersteunende processen (DBC/DOT, wetgeving, managementinformatie, crediteuren).

Verbinding en integer
Mijn kracht zit in het snel verkrijgen van een goed overzicht over complexe situaties en weet hoofd- en bijzaken goed te scheiden. Ik ben resultaatgericht en gericht op succes, dat wil zeggen dat ik -samen met het team en de opdrachtgever- het gestelde doel wil behalen. Ik kan mij goed bewegen in een complex speelveld en ben sterk in het identificeren en meenemen van de diverse in- en externe belanghebbenden.

Ik houd van een open en integere manier van communiceren en handelen.

LinkedIn-profiel E-mailadres

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Per 1 maart 2023 is Lotte van Selm gestart als Consultant zorg bij CINX! We zijn erg trots dat Lotte ons komt versterken en kijken uit naar de samenwerking.