IT-IMPLEMENTATIES

‘Ideas are simple, implementation is hard’

Adoptie centraal

Veel organisaties voeren jaarlijks tientallen tot soms wel honderden projecten uit die allemaal een IT-component omvatten. De uitdaging is om goed de regie te voeren op zowel de afzonderlijke projecten als op de samenhang.

Vanuit CINX helpen wij u graag met deze uitdaging. Wij hebben een uitgebreid en bewezen trackrecord op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement, bij zowel infrastructurele- als applicatietrajecten.

Complex en omvangrijk

Implementaties binnen de IT zijn complex. Ruim 44% van de omvangrijke en complexe IT-projecten voldoen niet aan de verwachtingen, worden te laat opgeleverd of hebben een substantiële budgetoverschrijding.

De belangrijkste oorzaken zijn te vinden in verschillende aspecten, zoals leiderschap, het formuleren van heldere doelstellingen, transparante communicatie en aandacht voor de adoptie van de verandering.

Heldere doelstellingen

We hebben de afgelopen tien jaar aan een methodiek gewerkt die zich heeft bewezen bij omvangrijke en complexe IT-implementaties. Onze aanpak zorgt voor een heldere doelstelling en een implementatie waarbij de verandering wordt geadopteerd van bestuurlijk tot operationeel niveau.

Uiteraard zijn aspecten zoals communicatie, compliancy en security een integraal onderdeel van deze aanpak. We kijken breder dan de opdracht en denken altijd vanuit een partnerrol mee met onze relaties.

CASES

Onze projecten

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg | IT-implementaties

Bekijk de case

Van cruciaal belang voor een goede zorg: herinrichting van het beheer en de migratie van de telefoniesystemen van een ziekenhuis.

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Onderwijs | Strategie, IT-implementaties

Bekijk de case

We hebben de VU begeleid bij een groot migratietraject, waarbij alle decentrale ICT-diensten zijn ondergebracht in één nieuwe organisatie.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg | IT-implementaties, Zorg op afstand

Bekijk de case

Samen met het Franciscus Gasthuis & Vlietland hebben we de technische implementatie en gebruikersadoptie van Videoconsult, voor videobellen tussen hulpverleners en patiënten, voltooid.

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.