Selecteer een pagina

IT-implementaties

Wij hebben een uitgebreid en bewezen trackrecord op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement, bij zowel infrastructurele als applicatietrajecten.

Implementaties

IT-IMPLEMENTATIES

Ideas are simple, implementation is hard

Adoptie centraal

Veel organisaties voeren jaarlijks tientallen tot soms wel honderden projecten uit die allemaal een IT-component omvatten. De uitdaging is om goed de regie te voeren op zowel de afzonderlijke projecten als op de samenhang.

Vanuit CINX helpen wij u graag met deze uitdaging. Wij hebben een uitgebreid en bewezen trackrecord op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement, bij zowel infrastructurele als applicatietrajecten.

Complex en omvangrijk

Implementaties binnen de IT zijn complex. Ruim 44% van de omvangrijke en complexe IT-projecten voldoen niet aan de verwachtingen, worden te laat opgeleverd of hebben een substantiële budgetoverschrijding.

De belangrijkste oorzaken zijn te vinden in verschillende aspecten, zoals leiderschap, het formuleren van heldere doelstellingen, transparante communicatie en aandacht voor de adoptie van de verandering.

Heldere doelstellingen

We hebben de afgelopen tien jaar aan een methodiek gewerkt die zich heeft bewezen bij omvangrijke en complexe IT-implementaties. Onze aanpak zorgt voor een heldere doelstelling en een implementatie waarbij de verandering wordt geadopteerd van bestuurlijk tot operationeel niveau.

Uiteraard zijn aspecten zoals communicatie, compliancy en security een integraal onderdeel van deze aanpak. We kijken breder dan de opdracht en denken altijd vanuit een partnerrol mee met onze relaties.

IT-IMPLEMENTATIES

Onze opdrachten

Dijklander Ziekenhuis

Dijklander Ziekenhuis

Zorg | IT-implementaties, Fusies

Lees verder

Implementatie & Adoptie (2)
Vanuit CINX hebben we een belangrijke rol gespeeld in de transitie van de afzonderlijke IT-organisaties en IT-infrastructuren naar het nieuwe Dijklander Ziekenhuis.

Business Lease

Business Lease

Zakelijke dienstverlening | IT-implementaties

Lees verder

Hybride cloudstrategie
Een succesvolle implementatie van een hybride cloudstrategie: een nieuw twin datacenter én een transitie naar de cloud voor Business Lease.

Koninklijke Kentalis

Koninklijke Kentalis

Zorg | IT-implementaties

Lees verder

Adoptie en user experience
We hebben Kentalis ondersteund bij het verbeteren van de adoptie en user experience bij diverse applicaties. Ook leverden we advies bij het inrichten en optimaliseren van IT-projecten.