BEELDENMANAGEMENT

Een efficiënte en beheersbare oplossing voor uw beelden

Visie en beleid

Op zoek naar een efficiënte en beheersbare oplossing voor uw beelden? Wij ondersteunen u bij het vormen van een visie en het opstellen van een beeldenmanagementbeleid, het uitwerken van een roadmap én de implementatie van de oplossing. Uiteraard is transmurale beeldenuitwisseling hier een integraal onderdeel van.

Daarnaast hebben we uitgebreide ervaring in het begeleiden van inkoop- en aanbestedingsprocedures, waarbij meerdere inkopende partijen betrokken kunnen zijn.

Exponentiële groei

De afgelopen jaren is er binnen ziekenhuizen een enorme hoeveelheid data aan beelden geproduceerd, die de komende jaren exponentieel toeneemt. De opslag van deze beelden in verschillende zuilen met ieder hun eigen archivering en ontsluiting richting het EPD, maakt de diagnostiek van deze beelden voor een integraal patiëntbeleid complex en tijdrovend.

Het ontwikkelen van een beeldenmanagementbeleid moet een einde maken aan de versnippering van beelddata en resulteren in een standaardmanier van het opslaan, ophalen en bekijken van beelden in een kwalitatief hoogstaande, efficiënte en beheersbare oplossing.

Door het implementeren van een beeldenmanagementoplossing, waarbij alle beelddata vanuit één applicatie eenduidig wordt ontsloten richting het EPD, zijn deze beelden uiteindelijk met één klik vanuit het EPD beschikbaar.

Op dit moment zijn er oplossingen voorhanden om deze uitdaging het hoofd te bieden. Door het implementeren van een ziekenhuisbrede VNA-oplossing kunnen we de enorme, en nog steeds toenemende, hoeveelheid beelden op een kwalitatief goede, en efficiënte manier beheren.

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2021 CINX B.V.