Tim van Toledo

"De ontwikkelingen in de markt volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. Projectmatig werken vraagt voortdurend om flexibiliteit."

Projectmanager zorg Tim van Toledo

De steeds sneller veranderende wereld om ons heen, kent ook een vergelijkbare vraag in de aanpak van projecten. Thuiswerken en security zijn momenteel belangrijke topics. Dit geeft het werken met en binnen projecten een nieuwe impuls. Het team formeren en informeren middels digitale sessies en toch iedereen dezelfde focus en motivatie vraagt van eenieder de juiste motivatie en flexibiliteit.

Vanuit mijn rol vind ik het een uitdaging om juist in deze tijden projecten met al zijn facetten tot een succes te maken.

Tim van Toledo Mijn passie

Na een veelal drukke werkweek vind ik het heerlijk om een stuk motor te gaan rijden. Tijdens een ritje richting de kust kan ik genieten van alles om mijn heen. Zelf ben ik wel de recreatieve rijder en ben voornamelijk met mooi weer op de motor te vinden. Dit wissel ik vaak af met lekker een stuk hardlopen in de avonden, even je zinnen op wat anders zetten.

Daarnaast zijn vakanties in binnen en buitenland altijd erg geliefd. Samen met mijn kinderen door de bossen lopen in de Ardennen of varen met een motorboot over het Gardameer geven mij weer de volle energie.

Meer over mij weten? Neem contact op