Peter van Schaik

"De enige constante factor in de IT-wereld is verandering."

Senior partner & Interim- en verandermanager Peter van Schaik

Om alle veranderingen te blijven volgen is een wendbare IT-organisatie van cruciaal belang. Een IT-organisatie moet voorbereid zijn om keuzes te maken om de gewenste en vereiste vernieuwingen te volgen en faciliteren. Het maken van deze keuzes moet altijd in het teken staan van het bieden van onderscheidend vermogen en moet van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

Het is daarom mijn ambitie om organisaties in staat te stellen om, zowel op functioneel en technisch als op menselijk vlak, de juiste keuzes te maken. Juist dan draagt de ICT optimaal bij aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie.

Peter van Schaik Mijn passie

Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven: hardlopen, wielrennen, golfen en voetbal zijn op dit moment de belangrijkste ingrediënten. Golfen is een fantastische activiteit om samen met vrienden of relaties te doen. Ik vind het heerlijk om aan het einde van de dag of aan het einde van een werkweek een baan te lopen. Het brengt rust en maakt je hoofd leeg, wat weer ruimte geeft om te relativeren. Daarnaast zorgt golf ook dat je mentaal sterker wordt. Zo sla je de meest mooie bal, en is het spelletje fantastisch, maar de volgende bal kan weer een enorme afzwaaier zijn. Leer dan maar eens de knop om te zetten om die slechte bal te vergeten en je weer te concentreren op die volgende bal die je goed wil slaan!

Meer over mij weten? Neem contact op