Marco van der Hop

"“De sleutel tot het succes begint in het echt contact maken met opdrachtgevers en stakeholders om van daaruit vast te stellen wat er werkelijk nodig is.”"

IT Adviseur / Interim Manager Marco van der Hop

In mijn werk vind ik de balans in de harde en de zachte kant belangrijk. Enerzijds ben ik gedreven, sterk in diagnostiek, doel- en resultaatgericht. Anderzijds ben ik oprecht geïnteresseerd in de menselijke factor: hoe krijg je collega’s en medewerkers in hun kracht en enthousiast voor de doelstellingen van de organisatie?

Mijn passie en kracht liggen bij het combineren van coachend leiderschap met het significant verbeteren van organisatie- en IT-processen met systemen, zodanig dat doelstellingen en resultaten behaald worden.

Vanuit het contact heb ik snel door waar de pijnpunten in een proces of organisatie zitten en weet enthousiast met stakeholders, vaak in workshops, te komen tot gedragen nieuwe processen, IT-systemen en/of organisatieaanpassingen.
Mijn interesse gaat uit naar organisaties en bedrijven met een veranderende en uitdagende omgeving. Ik ben een bruggenbouwer, analytisch zeer sterk en kan complexe zaken vertalen naar heldere processen, structuren en oplossingen. Ik ben inzetbaar op IT-management en consultancy functies op het vlak van bedrijfsprocessen, IT-beheer, vernieuwingen, innovatie en informatiemanagement.

Marco van der Hop Mijn passie

Ik ben een liefhebber van wandelen in de ongerepte natuur, op vakantie gaan in Engeland, muziekluisteren en het drinken van schotse single malt whisky’s.

Meer over mij weten? Neem contact op