Harm Piet Braaksma

"Durf jezelf uit te spreken en er voor te gaan."

Projectmanager Harm Piet Braaksma

Ik geloof in plezier in het werk, goede werkrelaties, afwisseling en creativiteit. Dit is een basis of misschien wel een randvoorwaarde om met goede energie te kunnen werken. Vanuit deze basis heb ik kracht en uithoudingsvermogen om organisaties/omgevingen uit te dagen, te organiseren en te managen.

Ik fungeer als sparringpartner voor opdrachtgevers en geef IT-projecten vorm en inhoud. Of het nu gaat om een nieuwe business propositie of het over de streep trekken van een lastig project. Ik acteer namens de opdrachtgever richting leveranciers, verbind projectteams en zorg voor voorspelbaarheid en afstemming richting stakeholders en eindgebruikers.

Harm Piet Braaksma Mijn passie

Mijn passie is sport en competitie. Of het nu met voetbal, tennis, zwemmen is of op mijn werk… Het geeft energie en het is leuk om iets geregeld te krijgen, een mooi punt te maken of iets in een uitdagende werksituatie of omgeving over de streep te trekken.

Daarnaast ben ik van jongs af aan verliefd op de bal, zoals blijkt uit mijn hobbies voetbal, tennis en squash. Het leuke van een balsport is dat je creatief moet zijn, maar ook moet anticiperen hoe je tegenstander omgaat met de bal. Prettig is dat je met tennis en voetbal ook in teamverband speelt en het ook gaat om een teamprestatie en het aanmoedigen van je team.

Meer over mij weten? Neem contact op