Gerrit de Vries

"Veranderingen beginnen bij jezelf, maar moet je met een team realiseren!"

Project- en interimmanager Gerrit de Vries

Als project- en interimmanager werk ik graag met een team om veranderingen teweeg te brengen. Ik breng een team in beweging en zorg dat de benodigde besluiten genomen worden om het werk voortgang te laten krijgen.

Ik ben recht door zee, maar heb oog voor de mens in het team. Het resultaat is heilig, maar de weg ernaar toe moet voor iedereen te doen zijn.

Mijn energie krijg ik van een team dat door mijn aanwezigheid de veiligheid voelt om uit zijn eigen comfort zone te komen!

Gerrit de Vries Mijn passie

Mijn grote passie is om de constante veranderingen in organisaties en techniek in de ICT met samengestelde teams het hoofd te bieden. Je mag me altijd bellen om vastgelopen teams of projecten “wakker te schudden”.

Ik krijg er energie van om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en daarbij het beoogde resultaat beter en prettiger te behalen. Om scherp te blijven en op het werk gefocust te blijven, vind ik het heerlijk om af een toe alleen of met gezinsleden einden langs de IJssel te wandelen. Van wandelen krijg ik de rust in mijn hoofd die ik gebruiken kan om me volledig in te zetten om de veranderingen te realiseren bij klanten!

Meer over mij weten? Neem contact op