Bob Streefkerk

"In de wereld van complexe dienstverlening draait het om duurzame relaties en partnerships."

Operationeel directeur Bob Streefkerk

Ik heb veel ervaring in het leggen van duurzame klantrelaties en het ontwikkelen en implementeren van dienstverleningsconcepten. Ik zie het continu verbeteren van de dienstverlening naar de opdrachtgever als belangrijkste doel. Centraal hierin staat de toegevoegde waarde die wij bieden, door te luisteren naar onze klant en de vertaalslag te maken, om zo de juiste oplossing te bieden.

Ik ben een ondernemend en doelgericht mens met een talent voor het samenbrengen van de juiste personen. Mijn ambitie is het helpen van organisaties door het stellen van de juiste vragen om zo de klant optimaal te bedienen.

Bob Streefkerk Mijn passie

Het is leuk om steeds nieuwe dingen te doen en te proberen. Soms gaat dat niet zo goed, maar meestal verras je jezelf op een positieve manier. Een sprong in het diepe wagen is iets dat ik regelmatig ervaar als professional, maar ook als ondernemer.

Mijn passie zit in het ontdekken van nieuwe kanten van jezelf en je dit eigen te maken. Dit doe ik ook op persoonlijk vlak door steeds nieuwe gerechten te koken en te proeven.

Meer over mij weten? Neem contact op