Samenwerken

Meer samenwerking, meer resultaat

Erik van Beek

Erik van Beek

Solution architect

blank
Over Erik

Ik ben een sterke communicator met een gedegen technische achtergrond. Ik opereer voornamelijk in de rol van solution architect of technische projectleider, waarbij ik de brug sla tussen de business requirements en de benodigde architectuur en infrastructuur.

Ervaring in de zorg
Mijn ervaring ligt vooral binnen de zorgsector waarin ik, naast de standaardapplicaties, veel ervaring heb opgedaan met PACS, PACS2, EPD en protocollen, zoals HL7 en DICOM in relatie met IT-dienstverlening en informatiemanagement.

^ OMHOOG
Lillian Beens

Lillian Beens

Marketing & HR

blank
Over Lillian

De aflopen 8 jaar heb ik verschillende commerciële rollen vervuld binnen de zorg. In dit sterk dynamische landschap zie ik steeds weer nieuwe kansen om toegevoegde waarde te creëren. Het is mijn ambitie om een toegewijde partner te zijn die meedenkt en zoekt naar oplossingen die ook op de lange termijn van waarde zijn.

Mens centraal
Ik ben resultaatgericht maar zet hierbij wel de mens centraal. Mijn kracht ligt in het interpersoonlijke. Ik wil graag weten wat de ander motiveert, zodat ik diegene kan enthousiasmeren en optimaal kan ondersteunen. Dit geldt niet alleen voor mijn werk als accountmanager maar ook in mijn rol als personal fitness trainer, motiveer ik graag anderen om hun doelen te behalen.

Mensen in hun kracht zetten en verbinden, dat is wat mij zo aantrekt in CINX en wat ons tevens zo uniek maakt.

^ OMHOOG
Roel Berentemfel

Roel Berentemfel

Programmamanager

blank
Over Roel
^ OMHOOG
Jacco Boon

Jacco Boon

Programmamanager

blank
Over Jacco

Ik ben een ondernemend en doelgericht mens met een talent voor het behalen van resultaten door het samenbrengen van de juiste personen.

Ervaring
Ik heb ruim 15 jaar ervaring met fusietrajecten en shared service center implementaties. Vanuit de rol van programmamanager of strategisch adviseur heb ik een goed trackrecord opgebouwd bij zowel multinationals als universiteiten en grote zorginstellingen.

Energie
Ik krijg energie als ik mensen en organisaties écht kan helpen bij het helder krijgen en realiseren van doelstellingen.

^ OMHOOG
Harm Piet Braaksma

Harm Piet Braaksma

Projectmanager

blank
Over Harm-Piet

Ik ben zeer ervaren in de vormgeving van projecten of programma’s, ingegeven vanuit een digitale transformatie of verandering in diverse branches.

Sparringpartner
Vanuit dit perspectief ben ik sparringpartner voor opdrachtgevers en geef projecten vorm en inhoud. Ik heb bijgedragen aan de realisatie van business portals, online – en back end systemen, pakket- en leverancierselecties en de realisatie van (cloud) infrastructuren. Namens de opdrachtgever acteer ik richting externe leveranciers, verbind ik projectteams en zorg voor voorspelbaarheid, controle en afstemming met de stakeholders.

Agile
Ook ben ik zeer ervaren in agile transities en in de aansturing van meerdere software ontwikkelteams die werken op basis van agile/scrum en devops. De meeste projecten kenmerken zich door samenwerking met product owners, intensieve gebruikers interactie en actief requirement management.

^ OMHOOG
Tom Giberius

Tom Giberius

Projectmanager

blank
Over Tom

Ruime ervaring met end-2-end IT-projecten met grote business impact.

Business Benefits
Ik neem de verantwoordelijkheid voor alle onderdelen van programma’s en projecten. Het creëren van Business Benefits is voor mij een bepalende succes factor, de IT-component is daarin belangrijk, maar een middel.

Gedreven
Ik ben een gedreven manager met verschillende stijlen. Ik ga weerstand en problemen op een transparante en respectvolle wijze voor alle betrokkenen tegemoet. Het bij elkaar brengen en alle betrokkenen goed laten samenwerken, waaronder ook de leveranciers, is bij mij sterk ontwikkeld.

^ OMHOOG
Ingmar Hallie

Ingmar Hallie

Projectmanager

blank
Over Ingmar

Als interim- en projectmanager heb ik de ambitie en ervaring om strategische doelstellingen te behalen op basis van tactische processen en operationele keuzes.

Klantbehoefte
Mijn betrokken en persoonlijke stijl van leidinggeven sluiten aan op mijn pragmatische stijl van oplossingsgerichtheid, waarbij de klantbehoefte voor mij centraal staat.

Resultaatgericht
Ik sta bekend om mijn resultaatgerichtheid, loyaliteit en verbindende karakter, waarbij ik mijn omgeving zo vorm, dat complexe organisatorische veranderingen kunnen worden gecoördineerd en bewaakt. Door mijn ervaring in onder andere onderwijs- en onderzoekautomatisering heb ik meer dan 8 jaar proceskennis, die ik graag deel met verschillende in- en externe stakeholders.

^ OMHOOG
Marco Koster

Marco Koster

Projectmanager

blank
Over Marco

Ik ben een bruggenbouwer en katalysator met uitgebreide kennis van IT-infrastructuurtechnieken in de zorgsector.

Humor
Met het nodige gevoel voor humor ga ik iedere verantwoordelijkheid aan. Mijn stijl van leidinggeven in de projecten is gericht op continu verbeteren. Door te sturen op relaties en processen weet ik duurzame samenwerking tot stand te brengen.

Complex
Mijn specialisatie is het managen van politiek gevoelige, complexe IC-infrastructuurprojecten, zoals het consolideren van datacentra en het samenvoegen van ICT-infrastructuur. Ik werk intensief samen met mijn opdrachtgevers en breng medewerkers uit verschillende disciplines samen om te komen tot vernieuwende oplossingen.

^ OMHOOG
Miriam Küsters

Miriam Küsters

Projectmanager

blank
Over Miriam

Ik heb ruime ervaring in de gezondheidszorg als operatieassistente, informatieadviseur en projectleider ICT. Onder andere door mijn bedrijfskundige managementopleiding ben ik uitstekend in staat om zorgorganisaties écht verder te helpen.

Verbinden
Mijn onderscheidende kracht ligt zowel in het verbinden van de diverse stakeholders binnen een project, van arts tot ICT medewerker, als in het blootleggen van de daadwerkelijke behoeften.

^ OMHOOG
Bas van Meer

Bas van Meer

Verandermanager

blank
Over Bas

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat de mens centraal staat in elk bedrijfsproces. De sfeer is bepalend voor het succes, waar je met elkaar voor staat, ongeacht in welke branche je werkzaam bent.

Transparant
Met ruim 25 jaar werkervaring in de (internationale) bank-, zorg- en publieke sector is dit een terugkomend onderdeel van elk project. Het komt de welvaart van de klant ten goede als je het welzijn op de werkvloer verhoogt. Dit heb ik bereikt door altijd transparant te zijn naar elke stakeholder die je hebt en alle stakeholders een gelijkwaardige stem te geven en deze stem te respecteren.

Online participatie
Tevens heb ik mij gefocust op online participatie platformen om zo kennis en kunde uit organisaties en (openbare) communities te halen.

^ OMHOOG
Aad van Mullem

Aad van Mullem

Interim manager

blank
Over Aad

Digitalisering zit in een stroomversnelling en dat maakt dat zowel de ICT-functie als het informatiemanagement zich sneller ontwikkelen dan de afgelopen decennia. ICT wordt meer en meer leidend bij de vormgeving van organisaties.

Transformatie
De transformatie die daarvoor nodig is, moet voor veel organisaties nog beginnen. In de rol van interim manager of programmamanager help ik organisaties deze transformatie in te zetten en te volbrengen. Met als doel de ICT beter te laten aansluiten bij de business, deze te verrijken of er nieuwe diensten aan toe te voegen.

Ondernemer
Naast ervaring met omvangrijke programma’s en reorganisaties in het domein van informatietechnologie, heb ik als ondernemer bedrijven opgebouwd en succesvol gemaakt. Deze ervaring zit verweven in mijn aanpak.

^ OMHOOG
Vanessa Nijweide

Vanessa Nijweide

Projectmanager

blank
Over Vanessa

Senior projectmanager met ervaring met een breed scala aan digitale producten en trajecten.

Ervaring
Ik heb mijn sporen verdiend als projectmanager in de kennis- en informatiebranche (uitgeverij, educatie, zorg). Gevoed door ervaring aan beide zijden, begeef ik me nu graag daar waar business en IT elkaar raken. Ik spreek ‘technisch’, maar ben voor iedereen te volgen.

Persoonlijke stijl
Ik schep plezier in het opbouwen van een soepel lopend team, schuw een verandersituatie niet en breng altijd een persoonlijke stijl en een structurerende aanpak mee.

^ OMHOOG
Gerard Peters

Gerard Peters

Programmamanager

blank
Over Gerard

Ruim dertig jaar heb ik ervaring op het gebied van ICT en bezit daardoor een brede en gedegen kennis van infrastructuren, informatiesystemen en inrichting van ICT-organisaties.

Pragmatisch
Na het uitvoeren van lijnmanagement heb ik jarenlang leiding gegeven aan diverse grootschalige, complexe programma’s/projecten in omgevingen met veel bestuurslagen of partijen met tegengestelde belangen. Mijn managementstijl kenmerkt zich door pragmatisme en resultaatgerichtheid.

Vertrouwen
Samen met goede communicatieve vaardigheden en mijn houding als team-player, weet ik snel vertrouwen binnen het team en de organisatie(s) te creëren.

^ OMHOOG
Peter van Schaik

Peter van Schaik

Programmamanager

blank
Over Peter

De enige constante factor in de ICT-wereld is verandering.

Keuzes
Om al die veranderingen te kunnen blijven volgen en hier het beste voor een organisatie uit te kunnen halen is een wendbare ICT-organisatie van cruciaal belang. Dit betekent dat een ICT-organisatie voorbereid moet zijn om bewuste keuzes te maken. Het maken van goede keuzes moet in het teken staan van het bieden van onderscheidend vermogen en moet van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

Ambitie
Uit het doorlopen van zo’n proces krijg ik enorm veel energie. Het is daarom mijn ambitie om organisaties, als interim-manager of programmamanager, in staat te stellen om het proces van het maken van die bewuste keuzes op zowel technisch als menselijk vlak, goed te doorlopen. Juist dan draagt de ICT optimaal bij aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie.

^ OMHOOG
Erwin Siereveld

Erwin Siereveld

Verandermanager

blank
Over Erwin

Gebruik maken van je talenten en sterke punten zorgt voor plezier in het werk bij managers én bij medewerkers.

Kracht
Ik help mensen krachtiger te zijn in hun werk. Want vanuit kracht komt actie. Dat doe ik via persoonlijke trajecten en een praktijkgerichte aanpak, waarbij de focus ligt op hoe en waarom je doet wat je doet. Pas dan kan je veranderen, waarbij je volhoudt wat je verandert. Want verandering is continu aanwezig. Binnen je organisatie, je team of jezelf. Ik ben op mijn best op het scheidsvlak tussen techniek, klant en business/commercie.

Enthousiasmeren
Met 20 jaar ervaring in management, leiderschap, projectmanagement, programmamanagement, reorganisaties, verandertrajecten en implementatietrajecten krijg ik de feedback dat ik een positief verschil maak in de trajecten die ik uitvoer of begeleid. Ik bouw graag aan verbetertrajecten op zowel zakelijk als menselijk vlak en ben sterk in het coachen van mensen en enthousiasmeren van teams voor een gezamenlijk doel en het werken naar een beter resultaat.

^ OMHOOG
Chris Slijkhuis

Chris Slijkhuis

Programmamanager

blank
Over Chris

Organisaties helpen te verbeteren, daar word ik enthousiast van.

Flexibel
Door mijn gedegen bedrijfskundige en technische achtergrond én jarenlange ervaring in verschillende kleine en zeer grote projecten weet ik ondertussen aardig wat de kritische succesfactoren zijn in verschillende situaties. Ik heb een grote stijlflexibiliteit en schakel makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau.

Structuur
Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur en het overzichtelijk maken van complexe vraagstukken zodat ik ze kan terug brengen naar de essentie. Ik ben gedreven en weet samen met mijn team de klus te klaren. Gezond verstand en humor zijn hierbij de sleutelwoorden.

^ OMHOOG
Bob Streefkerk

Bob Streefkerk

Salesmanager

blank
Over Bob

Meer dan 15 jaar ervaring in de IT dienstverlening als salesmanager.

Mensgericht
Ik leg hierin altijd het accent op de mensgerichte benadering, creatieve aanpak en het nastreven van een partnership. Ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het oplossen van complexe problemen zijn hierin belangrijke drijfveren. Deze begrippen kenmerken ook de werkwijze van mij als professional.

Verbeteren
Ik heb veel ervaring in het leggen van duurzame klantrelaties en het ontwikkelen en implementeren van dienstverleningsconcepten. Continu de dienstverlening willen verbeteren naar de opdrachtgever, maar ook het verbeteren van de interne organisatie zie ik hierin als belangrijkste doel. Hierin staat een gelijkwaardige en strategische samenwerking centraal.

^ OMHOOG
Raymond The

Raymond The

Programmamanager

blank
Over Raymond

Ik ben een programma- en interimmanager met meer dan 18 jaar ervaring in operations & IT, met name in de Financiële Sector en Retail.

Digitale transformatie
In eerdere opdrachten ben ik als programmamanager verantwoordelijk geweest voor talrijke data center fit-outs, applicatie en cloud migraties (> 1500) en standaardisatietrajecten (people, process, technology, agility). In de laatste twee opdrachten ben ik verantwoordelijk geweest voor de digitale transformatie van het IT-landschap en de “way of working” binnen deze bedrijven op internationale schaal (Europa, Midden-Oosten en India).

Duidelijke koers
Ik ben iemand die een duidelijke koers uitzet, focus houdt en een cultuur creëert voor vertrouwen, open communicatie, hoge motivatie en performance.

^ OMHOOG
Tim van Toledo

Tim van Toledo

Projectmanager

blank
Over Tim

Als project-/programmamanager is het mijn ambitie om technologie te laten aansluiten bij de behoefte van een organisatie.

Effectief
Vanuit die rol draag ik zorg voor een effectieve en intensieve samenwerking, van team-gestuurde oplossingen. Een groot deel van die oplossingen wordt bepaald door het eerst goed begrijpen van de wens van de klant. In de afgelopen jaren heb ik deze verschillende vraagstukken in zowel de (internationale) bancaire als medische omgeving kunnen invullen.

Brede kennis
Gezien mijn brede kennis in de ICT, is het voor mij als project-/programmamanager een voordeel om ook mee te denken in de technische vraagstukken.

^ OMHOOG
Reggie Verwey

Reggie Verwey

Projectmanager

blank
Over Reggie

Als ervaren project-/interim manager (ruim 25 jaar) houd ik mij voornamelijk bezig met het leiden van complexe technische projecten en ICT-beheerafdelingen.

Achtergrond
Verder heb ik een trackrecord als verandermanager/adviseur in het technisch en functioneel inrichten van ICT-omgevingen en processen. Vanwege mijn achtergrond als informatiearchitect en mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik organisatorische problemen vrij gemakkelijk doorgronden.

Bruggenbouwer
Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan binnen diverse sectoren (Vervoer, Sociale Zekerheid, Energie, Gezondheidszorg en Telecom). Ik ben een bruggenbouwer met een open karakter en een interactieve communicatie stijl. Mijn leiding kenmerkt zich door een mensgerichte focus met een pragmatische resultaatgerichte “can do”instelling.

^ OMHOOG
Gerrit de Vries

Gerrit de Vries

Projectmanager

blank
Over Gerrit

Mijn theoretische bagage, gecombineerd met ruime praktische ervaring maken mij tot een sterke projectmanager.

Coachende stijl
Ik hanteer een coachende stijl van leidinggeven en vind het een uitdaging om samen met de medewerkers in de klantomgeving de gestelde resultaten te halen. Door mijn energie goed in te zetten kan ik, met oog voor de mens, in verschillende trajecten zowel een aanjager en controller zijn.

Focus
Als ervaren projectmanager met IPMA-C-certificering ben ik vooral in de sectoren zorg, overheid en onderwijs actief. Naast het leiden van complexe projecten heb ik diverse IT-afdelingen opgezet en geleid. Met mijn sterke focus op serviceverlening heb ik diverse rollen in Service Management vervuld. Als resultaatgerichte manager is procesmatig werken mijn tweede natuur.

^ OMHOOG
Kracht door verandering

CINX is uw partner voor strategisch advies, regie op programma’s of projecten en de inzet van managementprofessionals. Professioneel, maar altijd met oog voor de mens en de cultuur.