Samenwerken

Meer samenwerking, meer resultaat
Aad van Mullem

Aad van Mullem

Interim manager

Digitalisering zit in een stroomversnelling en dat maakt dat zowel de ICT-functie als het informatiemanagement zich sneller ontwikkelen dan de afgelopen decennia. ICT wordt meer en meer leidend bij de vormgeving van organisaties. De transformatie die daarvoor nodig is, moet voor veel organisaties nog beginnen. In de rol van interim manager of programmamanager help ik organisaties deze transformatie in te zetten en te volbrengen. Met als doel de ICT beter te laten aansluiten bij de business, deze te verrijken of er nieuwe diensten aan toe te voegen. Naast ervaring met omvangrijke programma’s en reorganisaties in het domein van informatietechnologie, heb ik als ondernemer bedrijven opgebouwd en succesvol gemaakt. Deze ervaring zit verweven in mijn aanpak.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Raymond The

Raymond The

Programmamanager

Ik ben een programma- en interimmanager met meer dan 18 jaar ervaring in operations & IT, met name in de Financiële Sector en Retail. In eerdere opdrachten ben ik als programmamanager verantwoordelijk geweest voor talrijke data center fit-outs, applicatie en cloud migraties (> 1500) en standaardisatietrajecten (people, process, technology, agility). In de laatste twee opdrachten ben ik verantwoordelijk geweest voor de digitale transformatie van het IT-landschap en de “way of working” binnen deze bedrijven op internationale schaal (Europa, Midden-Oosten en India). Ik ben iemand die een duidelijke koers uitzet, focus houdt en een cultuur creëert voor vertrouwen, open communicatie, hoge motivatie en performance.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Peter van Schaik

Peter van Schaik

Programmamanager

De enige constante factor in de ICT-wereld is verandering. Om al die veranderingen te kunnen blijven volgen en hier het beste voor een organisatie uit te kunnen halen is een wendbare ICT-organisatie van cruciaal belang. Dit betekent dat een ICT-organisatie voorbereid moet zijn om bewuste keuzes te maken. Het maken van goede keuzes moet in het teken staan van het bieden van onderscheidend vermogen en moet van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie. Uit het doorlopen van zo’n proces krijg ik enorm veel energie. Het is daarom mijn ambitie om organisaties, als interim-manager of programmamanager, in staat te stellen om het proces van het maken van die bewuste keuzes op zowel technisch als menselijk vlak, goed te doorlopen. Juist dan draagt de ICT optimaal bij aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Chris Slijkhuis

Chris Slijkhuis

Programmamanager

Organisaties helpen te verbeteren, daar word ik enthousiast van. Door mijn gedegen bedrijfskundige en technische achtergrond én jarenlange ervaring in verschillende kleine en zeer grote projecten weet ik ondertussen aardig wat de kritische succesfactoren zijn in verschillende situaties. Ik heb een grote stijlflexibiliteit en schakel makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau. Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur en het overzichtelijk maken van complexe vraagstukken zodat ik ze kan terug brengen naar de essentie. Ik ben gedreven en weet samen met mijn team de klus te klaren. Gezond verstand en humor zijn hierbij de sleutelwoorden.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Ingmar Hallie

Ingmar Hallie

Projectmanager

Als interim- en projectmanager heb ik de ambitie en ervaring om strategische doelstellingen te behalen op basis van tactische processen en operationele keuzes. Mijn betrokken en persoonlijke stijl van leidinggeven sluiten aan op mijn pragmatische stijl van oplossingsgerichtheid, waarbij de klantbehoefte voor mij centraal staat. Ik sta bekend om mijn resultaatgerichtheid, loyaliteit en verbindende karakter, waarbij ik mijn omgeving zo vorm, dat complexe organisatorische veranderingen kunnen worden gecoördineerd en bewaakt. Door mijn ervaring in onder andere onderwijs- en onderzoekautomatisering heb ik meer dan 8 jaar proceskennis, die ik graag deel met verschillende in- en externe stakeholders.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Bas van Meer

Bas van Meer

Verandermanager

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat de mens centraal staat in elk bedrijfsproces. De sfeer is bepalend voor het succes, waar je met elkaar voor staat, ongeacht in welke branche je werkzaam bent. Met ruim 25 jaar werkervaring in de (internationale) bank-, zorg- en publieke sector is dit een terugkomend onderdeel van elk project. Het komt de welvaart van de klant ten goede als je het welzijn op de werkvloer verhoogt. Dit heb ik bereikt door altijd transparant te zijn naar elke stakeholder die je hebt en alle stakeholders een gelijkwaardige stem te geven en deze stem te respecteren. Tevens heb ik mij gefocust op online participatie platformen om zo kennis en kunde uit organisaties en (openbare) communities te halen.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Jacco Boon

Jacco Boon

Programmamanager

Ik ben een ondernemend en doelgericht mens met een talent voor het behalen van resultaten door het samenbrengen van de juiste personen. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met fusietrajecten en shared service center implementaties. Vanuit de rol van programmamanager of strategisch adviseur heb ik een goed trackrecord opgebouwd bij zowel multinationals als universiteiten en grote zorginstellingen. Ik krijg energie als ik mensen en organisaties écht kan helpen bij het helder krijgen en realiseren van doelstellingen.

LinkedIn-profiel

Miriam Küsters

Miriam Küsters

Projectmanager

Ik heb ruime ervaring in de gezondheidszorg als operatieassistente, informatieadviseur en projectleider ICT. Onder andere door mijn bedrijfskundige managementopleiding ben ik uitstekend in staat om zorgorganisaties écht verder te helpen. Mijn onderscheidende kracht ligt zowel in het verbinden van de diverse stakeholders binnen een project, van arts tot ICT medewerker, als in het blootleggen van de daadwerkelijke behoeften.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Bob Streefkerk

Bob Streefkerk

Salesmanager

Meer dan 15 jaar ervaring in de IT dienstverlening als salesmanager. Ik leg hierin altijd het accent op de mensgerichte benadering, creatieve aanpak en het nastreven van een partnership. Ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het oplossen van complexe problemen zijn hierin belangrijke drijfveren. Deze begrippen kenmerken ook de werkwijze van mij als professional. Ik heb veel ervaring in het leggen van duurzame klantrelaties en het ontwikkelen en implementeren van dienstverleningsconcepten. Continu de dienstverlening willen verbeteren naar de opdrachtgever, maar ook het verbeteren van de interne organisatie zie ik hierin als belangrijkste doel. Hierin staat een gelijkwaardige en strategische samenwerking centraal.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Marco Koster

Marco Koster

Projectmanager

Ik ben een echte katalysator en bruggenbouwer met brede kennis van hedendaagse IT-infrastructuurtechnieken, zoals Clouddiensten. Met het nodige gevoel voor humor ga ik iedere verantwoordelijkheid aan. Mijn stijl van leidinggeven in de projecten is gericht op continu verbeteren. Door te sturen op relaties en processen weet ik duurzame samenwerking tot stand te brengen. Mijn specialisatie als projectmanager is het managen van politiek gevoelige, complexe ICT-infrastructuur projecten zoals het consolideren van datacentra en het samenvoegen van ICT-infrastructuur. Ik werk intensief samen met mijn opdrachtgevers en breng medewerkers uit verschillende disciplines samen om te komen tot vernieuwende oplossingen.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Harm Piet Braaksma

Harm Piet Braaksma

Projectmanager

Ik ben zeer ervaren in de vormgeving van projecten of programma’s, ingegeven vanuit een digitale transformatie of verandering in diverse branches. Vanuit dit perspectief ben ik sparringpartner voor opdrachtgevers en geef projecten vorm en inhoud. Ik heb bijgedragen aan de realisatie van business portals, online – en back end systemen, pakket- en leverancierselecties en de realisatie van (cloud) infrastructuren. Namens de opdrachtgever acteer ik richting externe leveranciers, verbind ik projectteams en zorg voor voorspelbaarheid, controle en afstemming met de stakeholders. Ook ben ik zeer ervaren in agile transities en in de aansturing van meerdere software ontwikkelteams die werken op basis van agile/scrum en devops. De meeste projecten kenmerken zich door samenwerking met product owners, intensieve gebruikers interactie en actief requirement management.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Gerrit de Vries

Gerrit de Vries

Projectmanager

Mijn theoretische bagage, gecombineerd met ruime praktische ervaring maken mij tot een sterke projectmanager. Ik hanteer een coachende stijl van leidinggeven en vind het een uitdaging om samen met de medewerkers in de klantomgeving de gestelde resultaten te halen. Door mijn energie goed in te zetten kan ik, met oog voor de mens, in verschillende trajecten zowel een aanjager en controller zijn. Als ervaren projectmanager met IPMA-C-certificering ben ik vooral in de sectoren zorg, overheid en onderwijs actief. Naast het leiden van complexe projecten heb ik diverse IT-afdelingen opgezet en geleid. Met mijn sterke focus op serviceverlening heb ik diverse rollen in Service Management vervuld. Als resultaatgerichte manager is procesmatig werken mijn tweede natuur.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Reggie Verwey

Reggie Verwey

Projectmanager

Als ervaren project-/interim manager (ruim 25 jaar) houd ik mij voornamelijk bezig met het leiden van complexe technische projecten en ICT-beheerafdelingen. Verder heb ik een trackrecord als verandermanager/adviseur in het technisch en functioneel inrichten van ICT-omgevingen en processen. Vanwege mijn achtergrond als informatiearchitect en mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik organisatorische problemen vrij gemakkelijk doorgronden. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan binnen diverse sectoren (Vervoer, Sociale Zekerheid, Energie, Gezondheidszorg en Telecom). Ik ben een bruggenbouwer met een open karakter en een interactieve communicatie stijl. Mijn leiding kenmerkt zich door een mensgerichte focus met een pragmatische resultaatgerichte “can do”instelling.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Roel Berentemfel

Roel Berentemfel

Programmamanager

Ik ben een bruggenbouwer en katalysator met uitgebreide kennis van IT-infrastructuurtechnieken in de zorgsector. Met het nodige gevoel voor humor ga ik iedere verantwoordelijkheid aan. Mijn stijl van leidinggeven in de projecten is gericht op continu verbeteren. Door te sturen op relaties en processen weet ik duurzame samenwerking tot stand te brengen. Mijn specialisatie is het managen van politiek gevoelige, complexe IC-infrastructuurprojecten, zoals het consolideren van datacentra en het samenvoegen van ICT-infrastructuur. Ik werk intensief samen met mijn opdrachtgevers en breng medewerkers uit verschillende disciplines samen om te komen tot vernieuwende oplossingen.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Tessa van Iperen

Tessa van Iperen

Interim manager

Strategisch interim-manager gericht op verandertrajecten, biedt een warm hart voor de mens en een duidelijke lijn voor de organisatie en structuur. Ik begeleid mensen en organisaties naar een nieuwe toekomst, gebruikmakend van een sterk analytisch vermogen, zowel op de procesmatige als de menselijke kant van een organisatie, en gecombineerd met een praktische en heldere aanpak. Ondersteund door strategische marketing, positionering, gamification, storytelling en customer experience komt de klant weer centraal te staan.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Tim van Toledo

Tim van Toledo

Projectmanager

Als project-/programmamanager is het mijn ambitie om technologie te laten aansluiten bij de behoefte van een organisatie. Vanuit die rol draag ik zorg voor een effectieve en intensieve samenwerking, van team-gestuurde oplossingen. Een groot deel van die oplossingen wordt bepaald door het eerst goed begrijpen van de wens van de klant. In de afgelopen jaren heb ik deze verschillende vraagstukken in zowel de (internationale) bancaire als medische omgeving kunnen invullen. Gezien mijn brede kennis in de ICT, is het voor mij als project-/programmamanager een voordeel om ook mee te denken in de technische vraagstukken.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Vanessa Nijweide

Vanessa Nijweide

Projectmanager

Senior projectmanager met ervaring met een breed scala aan digitale producten en trajecten. Ik heb mijn sporen verdiend als projectmanager in de kennis- en informatiebranche (uitgeverij, educatie, zorg). Gevoed door ervaring aan beide zijden, begeef ik me nu graag daar waar business en IT elkaar raken. Ik spreek ‘technisch’, maar ben voor iedereen te volgen. Ik schep plezier in het opbouwen van een soepel lopend team, schuw een verandersituatie niet en breng altijd een persoonlijke stijl en een structurerende aanpak mee.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Gerard Peters

Gerard Peters

Programmamanager

Ruim dertig jaar heb ik ervaring op het gebied van ICT en bezit daardoor een brede en gedegen kennis van infrastructuren, informatiesystemen en inrichting van ICT-organisaties. Na het uitvoeren van lijnmanagement heb ik jarenlang leiding gegeven aan diverse grootschalige, complexe programma’s/projecten in omgevingen met veel bestuurslagen of partijen met tegengestelde belangen. Mijn managementstijl kenmerkt zich door pragmatisme en resultaatgerichtheid. Samen met goede communicatieve vaardigheden en mijn houding als team-player, weet ik snel vertrouwen binnen het team en de organisatie(s) te creëren.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Erik van Beek

Erik van Beek

Solution architect

Ik ben een sterke communicator met een gedegen technische achtergrond. Ik opereer voornamelijk in de rol van solution architect of technische projectleider, waarbij ik de brug sla tussen de business requirements en de benodigde architectuur en infrastructuur. Mijn ervaring ligt vooral binnen de zorgsector waarin ik, naast de standaard applicaties, veel ervaring heb opgedaan met PACS, PACS2, EPD en protocollen, zoals HL7 en DICOM in relatie met IT-dienstverlening en informatiemanagement.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Tom Giberius

Tom Giberius

Projectmanager

Ruime ervaring met end-2-end IT-projecten met grote business impact. Ik neem de verantwoordelijkheid voor alle onderdelen van programma’s en projecten. Het creëren van Business Benefits is voor mij een bepalende succes factor, de IT-component is daarin belangrijk, maar een middel. Ik ben een gedreven manager met verschillende stijlen. Ik ga weerstand en problemen op een transparante en respectvolle wijze voor alle betrokkenen tegemoet. Het bij elkaar brengen en alle betrokkenen goed laten samenwerken, waaronder ook de leveranciers, is bij mij sterk ontwikkeld.

LinkedIn-profiel E-mailadres

CINX Kracht door verandering