ONS TEAM

Meer samenwerking, meer resultaat

Roel Berentemfel

Roel Berentemfel

Programmamanager

blank
Over Roel

Ik ben een resultaatgerichte en gestructureerde programma-, projectmanager en een bruggenbouwer tussen klant en leverancier met kennis van hedendaagse techniek.

Ervaring
Ik heb 20 jaar ervaring als zelfstandige in diverse rollen bij verschillende organisaties. De laatste jaren met name, met fusies en transities naar een shared service center, in zorg en onderwijs.

Samen
Met veel enthousiasme ga ik iedere uitdaging aan met het beoogde resultaat voor de klant als centrale thema. Ik word blij van het samen vinden van een weg voor de onderliggende vaak complexe vraag.

^ OMHOOG
Jacco Boon

Jacco Boon

Programmamanager

blank
Over Jacco
Ik ben een ondernemend en doelgericht mens met een talent voor het behalen van resultaten door het samenbrengen van de juiste personen.

Ervaring
Ik heb ruim 15 jaar ervaring met fusietrajecten en shared service center implementaties. Vanuit de rol van programmamanager of strategisch adviseur heb ik een goed trackrecord opgebouwd bij zowel multinationals als universiteiten en grote zorginstellingen.

Energie
Ik krijg energie als ik mensen en organisaties écht kan helpen bij het helder krijgen en realiseren van doelstellingen.

^ OMHOOG
Harm Piet Braaksma

Harm Piet Braaksma

Projectmanager

blank
Over Harm-Piet
Ik ben zeer ervaren in de vormgeving van projecten of programma’s, ingegeven vanuit een digitale transformatie of verandering in diverse branches.

Sparringpartner
Vanuit dit perspectief ben ik sparringpartner voor opdrachtgevers en geef projecten vorm en inhoud. Ik heb bijgedragen aan de realisatie van business portals, online – en back end systemen, pakket- en leverancierselecties en de realisatie van (cloud) infrastructuren. Namens de opdrachtgever acteer ik richting externe leveranciers, verbind ik projectteams en zorg voor voorspelbaarheid, controle en afstemming met de stakeholders.

Agile
Ook ben ik zeer ervaren in agile transities en in de aansturing van meerdere software ontwikkelteams die werken op basis van agile/scrum en devops. De meeste projecten kenmerken zich door samenwerking met product owners, intensieve gebruikers interactie en actief requirement management.

^ OMHOOG
Peter van de Bree

Peter van de Bree

Cloud Enterprise Architect

blank
Over Peter

Ik ben ruim twintig jaar werkzaam in de ICT-branche en heb een brede kennis, van zowel technische als organisatorische aspecten van ICT. Mijn specialisatie is architectuur, infrastructuur, virtualisatie en cloud. Ik kan goed de eisen en wensen van de opdrachtgever omzetten in concrete voorstellen en oplossingen en ik werk gestructureerd en resultaatgericht.

Samenwerken
Ik kan goed op verschillende lagen binnen een organisatie communiceren en acteren. Met mijn sterke communicatieve vaardigheden werk ik in groepsverband zeer prettig samen met mijn collega’s en kan tevens fungeren als coach.

Rotterdamse mentaliteit
Mijn uitdaging vind ik bij complexe taken en projecten. Ik ben ondernemend en controlerend en pak de zaken pragmatisch op. U kunt mij herkennen aan een echte Rotterdamse mentaliteit, geen woorden maar daden!

^ OMHOOG
Bert Drijfhout

Bert Drijfhout

Projectmanager zorg

blank
Over Bert

Ik ben een gedreven projectleider/IT- manager met ruime ervaring in (vooral) de zorg. Ik heb veel projecten uitgevoerd op gebied van Electronisch Patiënten Dossier/Ziekenhuisinformatiesystemen, beeldvorming (PACS/VNA), maar ook veel technische projecten geleid (netwerkmigraties, storage-implementaties etc.)

Resultaatgericht
Ik ben resultaatgericht, kan goed omgaan met complexe vraagstukken en kan hoofd- en bijzaken goed scheiden. Ik ben een bruggenbouwer tussen proces en ICT en voel me thuis op alle niveaus binnen een organisatie. Als teamplayer kan ik mensen goed motiveren om het meeste uit zichzelf te halen en de focus te houden op de van te voren vastgestelde doelstellingen.

^ OMHOOG
Tom Giberius

Tom Giberius

Projectmanager

blank
Over Tom
Ruime ervaring met end-2-end IT-projecten met grote business impact.

Business Benefits
Ik neem de verantwoordelijkheid voor alle onderdelen van programma’s en projecten. Het creëren van Business Benefits is voor mij een bepalende succes factor, de IT-component is daarin belangrijk, maar een middel.

Gedreven
Ik ben een gedreven manager met verschillende stijlen. Ik ga weerstand en problemen op een transparante en respectvolle wijze voor alle betrokkenen tegemoet. Het bij elkaar brengen en alle betrokkenen goed laten samenwerken, waaronder ook de leveranciers, is bij mij sterk ontwikkeld.

^ OMHOOG
Ingmar Hallie

Ingmar Hallie

Projectmanager

blank
Over Ingmar
Als interim- en projectmanager heb ik de ambitie en ervaring om strategische doelstellingen te behalen op basis van tactische processen en operationele keuzes.

Klantbehoefte
Mijn betrokken en persoonlijke stijl van leidinggeven sluiten aan op mijn pragmatische stijl van oplossingsgerichtheid, waarbij de klantbehoefte voor mij centraal staat.

Resultaatgericht
Ik sta bekend om mijn resultaatgerichtheid, loyaliteit en verbindende karakter, waarbij ik mijn omgeving zo vorm, dat complexe organisatorische veranderingen kunnen worden gecoördineerd en bewaakt. Door mijn ervaring in onder andere onderwijs- en onderzoekautomatisering heb ik meer dan 8 jaar proceskennis, die ik graag deel met verschillende in- en externe stakeholders.

^ OMHOOG
Timo Kerssens

Timo Kerssens

Projectmanager

blank
Over Timo

Ik heb ruime ervaring als lijn- en projectmanager in de zorg, zowel aan de ICT- als businesszijde, en heb veel projecten uitgevoerd op het vlak van het primair proces (o.a. het Elektronisch Patienten Dossier), maar ook de ondersteunende processen (DBC/DOT, wetgeving, managementinformatie, crediteuren).

Verbinding en integer
Mijn kracht zit in het snel verkrijgen van een goed overzicht over complexe situaties en het goed onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Ik ben resultaatgericht en gericht op succes, dat wil zeggen dat ik – samen met het team en de opdrachtgever – het gestelde doel wil behalen. Ik kan mij goed bewegen in een complex speelveld en ben sterk in het identificeren en meenemen van de diverse in- en externe belanghebbenden. Ik houd van een open en integere manier van communiceren en handelen.

^ OMHOOG
Han Klaasen

Han Klaasen

Projectmanager

blank
Over Han
Leiding geven is een vak dat prima bij mij past, zowel in de ICT wereld als in de toneelwereld (mijn passie). Mensen in een team tot goede en prettige samenwerking laten komen en naar een gezamenlijke doelstelling toe werken, dat zijn mijn belangrijke pijlers. Humor, plezier en doelgericht is de driehoek waar ik mij het beste thuis voel.
Ik ben bekend met implementaties, optimaliseren van processen, structuur aanbrengen in complexe projecten en daarbij de collega’s en medewerkers meenemen in het traject dat gevolgd moet worden. Helder, duidelijk, doelgericht en met humor: zo voer ik de opdrachten uit. ‘Nee’ zeggen is daarbij ook een kunst.
^ OMHOOG
Marco Koster

Marco Koster

Projectmanager

blank
Over Marco
Ik ben een bruggenbouwer en katalysator met uitgebreide kennis van IT-infrastructuurtechnieken in de zorgsector.

Humor
Met het nodige gevoel voor humor ga ik iedere verantwoordelijkheid aan. Mijn stijl van leidinggeven in de projecten is gericht op continu verbeteren. Door te sturen op relaties en processen weet ik duurzame samenwerking tot stand te brengen.

Complex
Mijn specialisatie is het managen van politiek gevoelige, complexe IC-infrastructuurprojecten, zoals het consolideren van datacentra en het samenvoegen van ICT-infrastructuur. Ik werk intensief samen met mijn opdrachtgevers en breng medewerkers uit verschillende disciplines samen om te komen tot vernieuwende oplossingen.

^ OMHOOG
Marie-Louise Krause

Marie-Louise Krause

Programmamanager

blank
Over Marie-Louise
Het ontwikkelen van medewerkers met als doel de organisatiedoelstellingen te realiseren is mijn grootste passie. En mijn kracht!

Ik ben een bevlogen peoplemanager met jaren (internationale) ervaring in het ontwikkelen van betrokken getalenteerde teams door complexe veranderingen (transities en transformaties) heen. Met oog voor de impact van de snelle veranderingen op het individu en het team, maak ik de onzekerheden bespreekbaar en begeleid ik ze door de transitie heen. Weerstand zie ik niet als tegenwerking, maar als een teken van zorg en onbegrip over de weg die wij als organisatie te bewandelen hebben. En dat verdient en krijgt aandacht. Door de visie van de organisatie te vertalen naar de tactische en operationele laag, maak ik de impact op de organisatie (en werkzaamheden) zichtbaar, waardoor bewustwording rond de noodzaak tot veranderen wordt gecreëerd.

Het volwassenheidsniveau van het team bepaalt de leidershapstijl die ik hanteer en de context die ik creëer. Mijn doel is de mensen om mij heen in hun kracht te zetten, integrale samenwerking te stimuleren en te faciliteren en dienen. Ik zet mensen in hun kracht door te bouwen aan hun zelfvertrouwen en lerende vermogen in de veranderende omgeving, met als doel het welzijn van teams te bevorderen en autonomie in uitvoering en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer te creëren.

^ OMHOOG
Bas van Meer

Bas van Meer

Verandermanager

blank
Over Bas
Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat de mens centraal staat in elk bedrijfsproces. De sfeer is bepalend voor het succes, waar je met elkaar voor staat, ongeacht in welke branche je werkzaam bent.

Transparant
Met ruim 25 jaar werkervaring in de (internationale) bank-, zorg- en publieke sector is dit een terugkomend onderdeel van elk project. Het komt de welvaart van de klant ten goede als je het welzijn op de werkvloer verhoogt. Dit heb ik bereikt door altijd transparant te zijn naar elke stakeholder die je hebt en alle stakeholders een gelijkwaardige stem te geven en deze stem te respecteren.

Online participatie
Tevens heb ik mij gefocust op online participatie platformen om zo kennis en kunde uit organisaties en (openbare) communities te halen.

^ OMHOOG
Vanessa Nijweide

Vanessa Nijweide

Projectmanager

blank
Over Vanessa
Als programma- en projectmanager werk ik onder meer met uitgeverijen, wetenschappelijke instellingen, bibliotheken en verschillende partijen in eHealth en zorg. Ik draag in mijn werk bij aan productontwikkelingen en digitale transformaties en combineer daarbij ervaring aan businesszijde met een gedegen kennis van IT-processen en -infrastructuur.

Heldere aanpak
Een project start bij mij met een heldere inrichting, eindigt met de oplevering van een kwaliteitsproduct binnen afspraken en kenmerkt zich door aandacht voor teamontwikkeling en actief stakeholdermanagement.

Persoonlijke stijl
Ik spreek ‘technisch’ maar ben voor iedereen te volgen. Mijn stijl is persoonlijk, ik schep veel plezier in het werken met teams en schuw een verandersituatie niet.

^ OMHOOG
Jack van 't Oosten

Jack van 't Oosten

Projectmanager

blank
Over Jack
Mijn collega’s kennen mij als een ervaren projectmanager met een hands-on-mentaliteit en een gezonde dosis humor. Een absolute teamspeler die projecten naar een succesvol einde weet te brengen.
^ OMHOOG
Gerard Peters

Gerard Peters

Programmamanager

blank
Over Gerard
Gerard is gespecialiseerd in het leiden van grootschalige infrastructuurprogramma’s.
^ OMHOOG
Peter van Schaik

Peter van Schaik

Programmamanager

blank
Over Peter
De enige constante factor in de ICT-wereld is verandering.

Keuzes
Om al die veranderingen te kunnen blijven volgen en hier het beste voor een organisatie uit te kunnen halen is een wendbare ICT-organisatie van cruciaal belang. Dit betekent dat een ICT-organisatie voorbereid moet zijn om bewuste keuzes te maken. Het maken van goede keuzes moet in het teken staan van het bieden van onderscheidend vermogen en moet van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

Ambitie
Uit het doorlopen van zo’n proces krijg ik enorm veel energie. Het is daarom mijn ambitie om organisaties, als interim-manager of programmamanager, in staat te stellen om het proces van het maken van die bewuste keuzes op zowel technisch als menselijk vlak, goed te doorlopen. Juist dan draagt de ICT optimaal bij aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie.

^ OMHOOG
Erwin Siereveld

Erwin Siereveld

Verandermanager

blank
Over Erwin
Gebruik maken van je talenten en sterke punten zorgt voor plezier in het werk bij managers én bij medewerkers.

Kracht
Ik help mensen krachtiger te zijn in hun werk. Want vanuit kracht komt actie. Dat doe ik via persoonlijke trajecten en een praktijkgerichte aanpak, waarbij de focus ligt op hoe en waarom je doet wat je doet. Pas dan kan je veranderen, waarbij je volhoudt wat je verandert. Want verandering is continu aanwezig. Binnen je organisatie, je team of jezelf. Ik ben op mijn best op het scheidsvlak tussen techniek, klant en business/commercie.

Enthousiasmeren
Met 20 jaar ervaring in management, leiderschap, projectmanagement, programmamanagement, reorganisaties, verandertrajecten en implementatietrajecten krijg ik de feedback dat ik een positief verschil maak in de trajecten die ik uitvoer of begeleid. Ik bouw graag aan verbetertrajecten op zowel zakelijk als menselijk vlak en ben sterk in het coachen van mensen en enthousiasmeren van teams voor een gezamenlijk doel en het werken naar een beter resultaat.

^ OMHOOG
Chris Slijkhuis

Chris Slijkhuis

Programmamanager

blank
Over Chris
Organisaties helpen te verbeteren, daar word ik enthousiast van.

Flexibel
Door mijn gedegen bedrijfskundige en technische achtergrond én jarenlange ervaring in verschillende kleine en zeer grote projecten weet ik ondertussen aardig wat de kritische succesfactoren zijn in verschillende situaties. Ik heb een grote stijlflexibiliteit en schakel makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau.

Structuur
Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur en het overzichtelijk maken van complexe vraagstukken zodat ik ze kan terug brengen naar de essentie. Ik ben gedreven en weet samen met mijn team de klus te klaren. Gezond verstand en humor zijn hierbij de sleutelwoorden.

^ OMHOOG
Bob Streefkerk

Bob Streefkerk

Salesmanager

blank
Over Bob
Meer dan 15 jaar ervaring in de IT dienstverlening als salesmanager.

Mensgericht
Ik leg hierin altijd het accent op de mensgerichte benadering, creatieve aanpak en het nastreven van een partnership. Ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het oplossen van complexe problemen zijn hierin belangrijke drijfveren. Deze begrippen kenmerken ook de werkwijze van mij als professional.

Verbeteren
Ik heb veel ervaring in het leggen van duurzame klantrelaties en het ontwikkelen en implementeren van dienstverleningsconcepten. Continu de dienstverlening willen verbeteren naar de opdrachtgever, maar ook het verbeteren van de interne organisatie zie ik hierin als belangrijkste doel. Hierin staat een gelijkwaardige en strategische samenwerking centraal.

^ OMHOOG
Raymond The

Raymond The

Programmamanager

blank
Over Raymond
Ik ben een programma- en interimmanager met meer dan 18 jaar ervaring in operations & IT, met name in de Financiële Sector en Retail.

Digitale transformatie
In eerdere opdrachten ben ik als programmamanager verantwoordelijk geweest voor talrijke data center fit-outs, applicatie en cloud migraties (> 1500) en standaardisatietrajecten (people, process, technology, agility). In de laatste twee opdrachten ben ik verantwoordelijk geweest voor de digitale transformatie van het IT-landschap en de “way of working” binnen deze bedrijven op internationale schaal (Europa, Midden-Oosten en India).

Duidelijke koers
Ik ben iemand die een duidelijke koers uitzet, focus houdt en een cultuur creëert voor vertrouwen, open communicatie, hoge motivatie en performance.

^ OMHOOG
Tim van Toledo

Tim van Toledo

Projectmanager

blank
Over Tim
Als project-/programmamanager is het mijn ambitie om technologie te laten aansluiten bij de behoefte van een organisatie.

Effectief
Vanuit die rol draag ik zorg voor een effectieve en intensieve samenwerking, van team-gestuurde oplossingen. Een groot deel van die oplossingen wordt bepaald door het eerst goed begrijpen van de wens van de klant. In de afgelopen jaren heb ik deze verschillende vraagstukken in zowel de (internationale) bancaire als medische omgeving kunnen invullen.

Brede kennis
Gezien mijn brede kennis in de ICT, is het voor mij als project-/programmamanager een voordeel om ook mee te denken in de technische vraagstukken.

^ OMHOOG
Gerrit de Vries

Gerrit de Vries

Projectmanager

blank
Over Gerrit
Mijn theoretische bagage, gecombineerd met ruime praktische ervaring maken mij tot een sterke projectmanager.

Coachende stijl
Ik hanteer een coachende stijl van leidinggeven en vind het een uitdaging om samen met de medewerkers in de klantomgeving de gestelde resultaten te halen. Door mijn energie goed in te zetten kan ik, met oog voor de mens, in verschillende trajecten zowel een aanjager en controller zijn.

Focus
Als ervaren projectmanager met IPMA-C-certificering ben ik vooral in de sectoren zorg, overheid en onderwijs actief. Naast het leiden van complexe projecten heb ik diverse IT-afdelingen opgezet en geleid. Met mijn sterke focus op serviceverlening heb ik diverse rollen in Service Management vervuld. Als resultaatgerichte manager is procesmatig werken mijn tweede natuur.

^ OMHOOG
Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

 

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.