NIEUWS

Shannen Beekman nieuwe projectmanager zorg bij CINX

Shannen Beekman is per 1 november begonnen als projectmanager zorg bij CINX. Zij is met haar enthousiasme en frisse kijk op de zaken een waardevolle aanvulling voor ons team van projectmanagers in de zorg! 

Shannen, welkom bij CINX!

Shannen Beekman start bij CINX

 

Over Shannen

In de afgelopen 6 jaar heeft Shannen zich ontwikkeld van verpleegkundige naar de rol van stafadviseur kwaliteit. Vanuit deze rol was zij de spin in het web voor de Raad van Bestuur als het gaat om het leveren van kwaliteitszorg en daarmee ook verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid van de VVT-organisatie. Om deze rol te kunnen vervullen heeft zij de Post-HBO Kwaliteitsmanagement en organisatiekunde gevolgd.

Vanuit de interesse en ambitie omtrent het verbeteren van (keten)samenwerking en digitalisering van de zorg heeft zij, naast haar rol als stafadviseur kwaliteit, ook de rol van projectleider vervuld voor verschillende trajecten waaronder het implementeren van het ECD en het verbeteren omtrent de werkprocessen tussen huisarts, VVT en ziekenhuizen, inclusief de daarbij behorende systemen en koppelingen.

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Masterclass Transformatie

Masterclass Transformatie

In deze Masterclass Transformatie leert Bart Hufen je in één dag hoe je jouw organisatie (of die van je klant) zo kunt inrichten dat deze aanpasbaar is aan elke verandering.

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Kick-off ‘Monitoring op afstand’

Kick-off ‘Monitoring op afstand’

Dinsdag 30 maart organiseert de Rotterdam E-Health Agenda de online kick-off van het thema ‘Monitoring op afstand’, waarin de focus ligt op de monitoring van vitale waarden.

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.