Selecteer een pagina

NIEUWS

Shannen Beekman nieuwe projectmanager zorg bij CINX

Shannen Beekman is per 1 november begonnen als projectmanager zorg bij CINX. Zij is met haar enthousiasme en frisse kijk op de zaken een waardevolle aanvulling voor ons team van projectmanagers in de zorg! 

Shannen, welkom bij CINX!

Shannen Beekman start bij CINX

 

Over Shannen

In de afgelopen 6 jaar heeft Shannen zich ontwikkeld van verpleegkundige naar de rol van stafadviseur kwaliteit. Vanuit deze rol was zij de spin in het web voor de Raad van Bestuur als het gaat om het leveren van kwaliteitszorg en daarmee ook verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid van de VVT-organisatie. Om deze rol te kunnen vervullen heeft zij de Post-HBO Kwaliteitsmanagement en organisatiekunde gevolgd.

Vanuit de interesse en ambitie omtrent het verbeteren van (keten)samenwerking en digitalisering van de zorg heeft zij, naast haar rol als stafadviseur kwaliteit, ook de rol van projectleider vervuld voor verschillende trajecten waaronder het implementeren van het ECD en het verbeteren omtrent de werkprocessen tussen huisarts, VVT en ziekenhuizen, inclusief de daarbij behorende systemen en koppelingen.

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Per 1 maart 2023 is Lotte van Selm gestart als Consultant zorg bij CINX! We zijn erg trots dat Lotte ons komt versterken en kijken uit naar de samenwerking.