Shannen Beekman nieuwe projectmanager zorg bij CINX

Shannen Beekman is per 1 november begonnen als projectmanager zorg bij CINX.

Nieuws Shannen Beekman nieuwe projectmanager zorg bij CINX

Shannen Beekman is per 1 november begonnen als projectmanager zorg bij CINX. Zij is met haar enthousiasme en frisse kijk op de zaken een waardevolle aanvulling voor ons team van projectmanagers in de zorg!

Shannen, welkom bij CINX!

Shannen Beekman start bij CINX

 

Over Shannen

In de afgelopen 6 jaar heeft Shannen zich ontwikkeld van verpleegkundige naar de rol van stafadviseur kwaliteit. Vanuit deze rol was zij de spin in het web voor de Raad van Bestuur als het gaat om het leveren van kwaliteitszorg en daarmee ook verantwoordelijk voor het opstellen van het beleid van de VVT-organisatie. Om deze rol te kunnen vervullen heeft zij de Post-HBO Kwaliteitsmanagement en organisatiekunde gevolgd.

Vanuit de interesse en ambitie omtrent het verbeteren van (keten)samenwerking en digitalisering van de zorg heeft zij, naast haar rol als stafadviseur kwaliteit, ook de rol van projectleider vervuld voor verschillende trajecten waaronder het implementeren van het ECD en het verbeteren omtrent de werkprocessen tussen huisarts, VVT en ziekenhuizen, inclusief de daarbij behorende systemen en koppelingen.

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer