Peter van Schaik sluit zich aan bij CINX

We zijn enorm trots en dankbaar dat Peter van Schaik, in 2008 onze eerste opdrachtgever, ons team komt versterken!

Nieuws Peter van Schaik sluit zich aan bij CINX

Peter van Schaik was de eerste opdrachtgever van CINX. In 2008 was hij CIO en directeur van het Shared Service Center ICT van de TU Delft. Onder zijn visie en leiding hebben we de ICT-diensten van alle faculteiten gecentraliseerd. Een gigantisch programma met een succesvolle afronding.

Na 10 jaar verwelkomen we Peter bij CINX. We zijn enorm trots en dankbaar dat hij ons team komt versterken. Zijn energie, enthousiasme, kennis en ervaring is een verrijking voor onze organisatie en voor al onze relaties.

Peter van Schaik

Programmamanager

De enige constante factor in de ICT-wereld is verandering. Om al die veranderingen te kunnen blijven volgen en hier het beste voor een organisatie uit te kunnen halen is een wendbare ICT-organisatie van cruciaal belang. Dit betekent dat een ICT-organisatie voorbereid moet zijn om bewuste keuzes te maken. Het maken van goede keuzes moet in het teken staan van het bieden van onderscheidend vermogen en moet van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

Uit het doorlopen van zo’n proces krijg ik enorm veel energie. Het is daarom mijn ambitie om organisaties, als interim-manager of programmamanager, in staat te stellen om het proces van het maken van die bewuste keuzes op zowel technisch als menselijk vlak, goed te doorlopen. Juist dan draagt de ICT optimaal bij aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie.

Peter op LinkedIn

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer