Selecteer een pagina

NIEUWS

Peter van Schaik sluit zich aan bij CINX
Peter van Schaik was de eerste opdrachtgever van CINX. In 2008 was hij CIO en directeur van het Shared Service Center ICT van de TU Delft. Onder zijn visie en leiding hebben we de ICT-diensten van alle faculteiten gecentraliseerd. Een gigantisch programma met een succesvolle afronding.

Na 10 jaar verwelkomen we Peter bij CINX. We zijn enorm trots en dankbaar dat hij ons team komt versterken. Zijn energie, enthousiasme, kennis en ervaring is een verrijking voor onze organisatie en voor al onze relaties.

Peter van Schaik

Peter van Schaik

Programmamanager

De enige constante factor in de ICT-wereld is verandering. Om al die veranderingen te kunnen blijven volgen en hier het beste voor een organisatie uit te kunnen halen is een wendbare ICT-organisatie van cruciaal belang. Dit betekent dat een ICT-organisatie voorbereid moet zijn om bewuste keuzes te maken. Het maken van goede keuzes moet in het teken staan van het bieden van onderscheidend vermogen en moet van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

Uit het doorlopen van zo’n proces krijg ik enorm veel energie. Het is daarom mijn ambitie om organisaties, als interim-manager of programmamanager, in staat te stellen om het proces van het maken van die bewuste keuzes op zowel technisch als menselijk vlak, goed te doorlopen. Juist dan draagt de ICT optimaal bij aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie.

LinkedIn-profiel E-mailadres

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Per 1 maart 2023 is Lotte van Selm gestart als Consultant zorg bij CINX! We zijn erg trots dat Lotte ons komt versterken en kijken uit naar de samenwerking.