Selecteer een pagina

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

De drie luiaards

Een koning had drie zonen. Ze waren hem allen even lief en hij wist niet, wie hij na zijn dood tot koning zou benoemen. Toen de tijd kwam, dat hij sterven moest, riep hij hen bij zijn bed en sprak: “Lieve kinderen, ik heb iets bedacht, en dat zal ik jullie laten horen: wie van jullie de luiste is, die moet na mijn dood koning worden.” Toen zei de oudste: “Vader, dan is het rijk van mij. Want ik ben zo lui, als ik lig en ik wil slapen, en er valt een druppel in mijn ogen, dan doe ik ze niet eens dicht, om in te slapen.” De tweede zei: “Vader, het rijk behoort aan mij. Want ik ben zo lui, als ik bij het vuur zit om me te warmen, dan verbrand ik liever mijn zolen, dan dat ik mijn benen zou verleggen.” De derde zei: “Vader, het rijk behoort mij. Want ik ben zó lui: als ik zou worden opgehangen en ik had de strop al om mijn hals, en iemand gaf me een scherp mes in de hand, om de strop door te snijden, dan liet ik me nog liever ophangen, dan dat ik mijn hand zou opheffen naar de strop.” Toen de vader dat hoorde, zei hij: “Jij hebt het ’t verste gebracht en zult koning zijn.”

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Zelf aan de slag met een strategische personeelsplanning

Doe het volgens onze methode! Lees onze nieuwe white paper voor alle informatie.

Kennisdelen voor een betaalbare zorg

Neem ook deel aan KANZ, ons samenwerkingsplatform voor architecten in de zorg.

Gamification

Breng medewerkers weer in beweging met onze gamification-sessies en pak de uitdagingen binnen de organisatie aan op een nieuwe, creatieve manier!

KRACHT DOOR VERANDERING

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare IT-strategie of een succesvolle gebruikersadoptie van uw nieuwste IT-innovatie, wij zorgen voor resultaat.

Over

Wij zijn een onafhankelijk management- en adviesbureau. Met collega’s die jarenlang voor verschillende klanten werken en beschikken over brede ervaring op hun vakgebied, weten we precies wat belangrijk is voor u en uw organisatie.

Mens

We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het menselijke aspect en het adopteren van de verandering centraal staat.

Team

Inmiddels telt ons bureau meer dan 30 professionals. Samen bouwen we langdurige partnerships met zowel onze collega’s als onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en respect.

TESTIMONIALS

Wat onze klanten vinden

“Wij zochten een partner die in staat zou zijn om als verbinder onze verschillende organisaties op één lijn te krijgen. CINX is daarin geslaagd door het inzetten van een combinatie van kennis van de zorg ICT, creativiteit en goede interactie met onze mensen.”

Manager ICT, Reinier de Graaf Groep

"CINX ondersteunt ons al 10 jaar met uiteenlopende projecten en vraagstukken. Zo hebben zij ons al meerdere malen geholpen met het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe digitale werkplek. Een betrouwbare partner met kennis en hart voor de zorg”

Team Manager ICMT Beheer, Franciscus Gasthuis & Vlietland

"Door de hoge mate van deskundigheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid, maar zeker ook door het oog voor menselijke verhoudingen, heeft het werken met de professionals van CINX een versnelling aan onze transformatieprocessen gegeven."

Vice President Information Services & CIO, USG People

CASES

Onze opdrachten

Digitale werkplek in de zorg

Digitale werkplek in de zorg

Zorg | IT- en innovatiestrategie, IT-implementatie

Alles over digitale werkplek

Tijd-, locatie- en apparaat onafhankelijk
De laatste gegevens van een patiënt of cliënt veilig op je tablet bekijken of beeldbellen via BeterDichtbij? Het implementeren van een digitale werkplek is een intensief traject met een grote impact.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Zorg | VVT, Implementaties

Lees verder

Implementatie Wet zorg en dwang
Implementatie en adoptie van een nieuwe manier van werken door de invoering van deze nieuwe wet voor VVT-organisaties.

KANZ

KANZ

Zorg | Enterprise architectuur, Samenwerking

Lees verder

Kansen door samenwerking
Om de Enterprise- en IT-architectuur binnen de zorg te professionaliseren is het KANZ-platform opgericht. Inmiddels participeren er meer dan tien zorginstellingen in dit samenwerkingsverband.

CASES

Onze opdrachten

TU Delft

Onderwijs, Verandermanagement

De Haagse Hogeschool

Onderwijs, Verandermanagement

Vrije Universiteit

Onderwijs, Verandermanagement

Succesvolle implementatie hybride cloudstrategie

Een nieuw twin datacenter én een transitie naar de cloud voor Business Lease.

CINX ondersteunt Ijsselland ziekenhuis in verschillende trajecten

Voor het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel heeft CINX de afgelopen jaren verschillende opdrachten uitgevoerd.

Dijklander Ziekenhuis – Visie & Strategie

In de kop van Noord-Holland is één groot fusieziekenhuis ontstaan met ruim 3000 medewerkers en vier verschillende locaties. In deel 1 van deze case: Visie & Strategie.

Gebruikersadoptie van beeldbellen in de zorg

Dankzij beeldbellen kunnen artsen ook op afstand behandelingen voortzetten.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

CINX is nauw betrokken geweest bij verschillende projecten en programma’s binnen de fusie. We hebben de blauwdruk gemaakt voor de nieuwe IT-organisatie en – infrastructuur. Professionals van CINX…

Zorg, Verandermanagement

Blokker Holding

Zakelijke dienstverlening, IT-management

Succesvolle aanbesteding van vijf ziekenhuizen

Het gezamenlijk uitbesteden van IT-diensten voor vijf ziekenhuizen lijkt eenvoudig. De werkelijkheid is echter weerbarstiger.

Franciscus Gasthuis & Vlietland live met XDS

Het was afgelopen week tijd voor taart bij het Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis. XDS is live!

Raad voor de Rechtspraak

Overheid, IT-management

KANZ biedt platform voor architecten in de zorg

Inmiddels participeren meer dan tien zorginstellingen in het platform voor kennisdeling en samenwerking.

“Goede IT-dienstverlening kan niet zonder input van de zorg”

Hoe het Franciscus Gasthuis & Vlietland met de CINX DialoogStarter de basis legde voor continue samenwerking tussen de IT-afdeling en de zorg.

Regionale uitwisseling van radiologiebeelden

Uitwisseling van patiëntverslagen en beelden in de regio vanuit de Havenpolikliniek.

Planning is Realisatie in de Haagse wijkverpleging

We hebben de Haagse VVT-organisatie HWW zorg ondersteund bij de implementatie van Planning is Realisatie, een nieuwe, landelijke methodiek voor tijdverantwoording in de wijkzorg.

Mercy Virtual Care Center

Het eerste volledig virtuele ziekenhuis ter wereldZorg  |  IT-en innovatiestrategie, IT-implementaties, Zorg op afstandHet Mercy Virtual Care Center...

Holland Casino

Zakelijke dienstverlening, IT-management

Dijklander Ziekenhuis – Implementatie & Adoptie

In de kop van Noord-Holland is één groot fusieziekenhuis ontstaan met ruim 3000 medewerkers en vier verschillende locaties. In deel 2 van deze case: Implementatie & Adoptie.

Koninklijke Kentalis

Zorg, IT-management

VERDER LEZEN

Laatste nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

ICT Manager in de Zorg (32-40 uur)

ICT Manager in de Zorg (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Mini workshop door Dr. Joep Steffens

Mini workshop door Dr. Joep Steffens

Op woensdag 22 juni organiseert CINX de mini-workshop “het geheim van goed beslissen”. De workshop is voor alle collega’s en relaties van CINX.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief