Selecteer een pagina

MERCY VIRTUAL CARE CENTER

Het eerste volledig virtuele ziekenhuis ter wereld
Zorg  |  IT-en innovatiestrategie, IT-implementaties, Zorg op afstand

Het Mercy Virtual Care Center in Chesterfield, Missouri (USA) is een ziekenhuis zonder bedden, maar vol innovatieve oplossingen voor de zorg.

In plaats van een gebouw vol patiënten is het de uitvalsbasis voor een groot team van medisch specialisten, die door het gebruik van o.a. tweezijdige camera’s, geavanceerde online tools en real-time patiëntdata op een andere manier hun werk doen en via innovatieve oplossingen contact hebben met hun patiënten, die zich bijvoorbeeld in één van Mercy’s traditionele ziekenhuizen, bij een (huis)arts of in sommige gevallen zelfs thuis kunnen bevinden.

In de aanloop naar de HIMSS19 bezochten wij het Mercy Virtual Care Center en zagen de innovatieve oplossingen van dichtbij. Benieuwd naar onze ervaringen omtrent het Mercy Virtual Care Center of interesse in deel te nemen aan een toekomstige studiereis naar dit virtuele ziekenhuis? Neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie


Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

ZORG OP AFSTAND

Onze opdrachten

Digitale werkplek in de zorg

Digitale werkplek in de zorg

Zorg | IT- en innovatiestrategie, IT-implementatie

Alles over digitale werkplek

Tijd-, locatie- en apparaat onafhankelijk
De laatste gegevens van een patiënt of cliënt veilig op je tablet bekijken of beeldbellen via BeterDichtbij? Het implementeren van een digitale werkplek is een intensief traject met een grote impact.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg | IT-implementaties, Zorg op afstand

Lees verder

Videobellen
Samen met het Franciscus Gasthuis & Vlietland hebben we de technische implementatie en gebruikersadoptie van Videoconsult, voor videobellen tussen hulpverleners en patiënten, voltooid.

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Zorg | IT-implementaties, Zorg op afstand

Lees verder

Telefoniesystemen in de zorg
Van cruciaal belang voor een goede zorg: herinrichting van het beheer en de migratie van de telefoniesystemen van een ziekenhuis.