MERCY VIRTUAL CARE CENTER

Het eerste volledig virtuele ziekenhuis ter wereld
Zorg  |  IT-en innovatiestrategie, IT-implementaties, Zorg op afstand

Het Mercy Virtual Care Center in Chesterfield, Missouri (USA) is een ziekenhuis zonder bedden, maar vol innovatieve oplossingen voor de zorg.

In plaats van een gebouw vol patiënten is het de uitvalsbasis voor een groot team van medisch specialisten, die door het gebruik van o.a. tweezijdige camera’s, geavanceerde online tools en real-time patiëntdata op een andere manier hun werk doen en via innovatieve oplossingen contact hebben met hun patiënten, die zich bijvoorbeeld in één van Mercy’s traditionele ziekenhuizen, bij een (huis)arts of in sommige gevallen zelfs thuis kunnen bevinden.

In de aanloop naar de HIMSS19 bezochten wij het Mercy Virtual Care Center en zagen de innovatieve oplossingen van dichtbij. Benieuwd naar onze ervaringen omtrent het Mercy Virtual Care Center of interesse in deel te nemen aan een toekomstige studiereis naar dit virtuele ziekenhuis? Neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie


Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

KLANTEN

Onze opdrachtgevers
Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CINX BV

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.