Marlies Peters nieuwe projectmanager zorg

Vandaag is Marlies Peters als projectmanager zorg gestart bij CINX! Marlies is een PMP-gecertificeerde projectmanager met ruime ervaring in (regionale) zorg & ICT-projecten.

Nieuws Marlies Peters start als projectmanager zorg bij CINX

Vandaag start Marlies Peters als projectmanager zorg bij CINX!

Marlies is een PMP-gecertificeerde projectmanager met ruime ervaring in (regionale) zorg & ICT-projecten. Met haar achtergrond in de klinische neuropsychologie brengt ze tevens veel zorgervaring in.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een goed oog voor detail zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen; veel projecten dragen in belangrijke mate bij aan de strategie van de organisatie, maar kunnen alleen succesvol zijn door stil te staan bij de (veranderkundige) impact op het proces en de medewerkers. Werkplezier en motivatie krijg ik van teamwork, impact kunnen maken en continu blijven leren.

We zijn blij en trots met de komst van Marlies en kunnen met haar ervaring en enthousiasme onze propositie op het gebied van samenwerking en gegevensuitwisseling in de zorg verder versterken.

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer