Marie-Louise Krause nieuwe partner CINX

Programmamanager Marie-Louise Krause sluit zich aan als partner bij CINX.

Nieuws Marie-Louise Krause nieuwe partner CINX

Programmamanager Marie-Louise Krause sluit zich aan als partner bij CINX.

Marie-Louise is een bevlogen peoplemanager met jaren (internationale) ervaring in het ontwikkelen van betrokken getalenteerde teams door complexe veranderingen (transities en transformaties) heen.

Marie-Louise, van harte welkom in ons team!

Marie-Louise Krause

Programmamanager

Het ontwikkelen van medewerkers met als doel de organisatiedoelstellingen te realiseren is mijn grootste passie. En mijn kracht!

Ik ben een bevlogen peoplemanager met jaren (internationale) ervaring in het ontwikkelen van betrokken getalenteerde teams door complexe veranderingen (transities en transformaties) heen. Met oog voor de impact van de snelle veranderingen op het individu en het team, maak ik de onzekerheden bespreekbaar en begeleid ik ze door de transitie heen. Weerstand zie ik niet als tegenwerking, maar als een teken van zorg en onbegrip over de weg die wij als organisatie te bewandelen hebben. En dat verdient en krijgt aandacht. Door de visie van de organisatie te vertalen naar de tactische en operationele laag, maak ik de impact op de organisatie (en werkzaamheden) zichtbaar, waardoor bewustwording rond de noodzaak tot veranderen wordt gecreëerd.

Het volwassenheidsniveau van het team bepaalt de leidershapstijl die ik hanteer en de context die ik creëer. Mijn doel is de mensen om mij heen in hun kracht te zetten, integrale samenwerking te stimuleren en te faciliteren en dienen. Ik zet mensen in hun kracht door te bouwen aan hun zelfvertrouwen en lerende vermogen in de veranderende omgeving, met als doel het welzijn van teams te bevorderen en autonomie in uitvoering en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer te creëren.

Marie-Louise op LinkedIn

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer