Selecteer een pagina

NIEUWS

Marie-Louise Krause nieuwe partner CINX

Programmamanager Marie-Louise Krause sluit zich aan als partner bij CINX.

Marie-Louise is een bevlogen peoplemanager met jaren (internationale) ervaring in het ontwikkelen van betrokken getalenteerde teams door complexe veranderingen (transities en transformaties) heen.

Marie-Louise, van harte welkom in ons team!

Marie-Louise Krause

Marie-Louise Krause

Programmamanager

 

Het ontwikkelen van medewerkers met als doel de organisatiedoelstellingen te realiseren is mijn grootste passie. En mijn kracht!

Ik ben een bevlogen peoplemanager met jaren (internationale) ervaring in het ontwikkelen van betrokken getalenteerde teams door complexe veranderingen (transities en transformaties) heen. Met oog voor de impact van de snelle veranderingen op het individu en het team, maak ik de onzekerheden bespreekbaar en begeleid ik ze door de transitie heen. Weerstand zie ik niet als tegenwerking, maar als een teken van zorg en onbegrip over de weg die wij als organisatie te bewandelen hebben. En dat verdient en krijgt aandacht. Door de visie van de organisatie te vertalen naar de tactische en operationele laag, maak ik de impact op de organisatie (en werkzaamheden) zichtbaar, waardoor bewustwording rond de noodzaak tot veranderen wordt gecreëerd.

Het volwassenheidsniveau van het team bepaalt de leidershapstijl die ik hanteer en de context die ik creëer. Mijn doel is de mensen om mij heen in hun kracht te zetten, integrale samenwerking te stimuleren en te faciliteren en dienen. Ik zet mensen in hun kracht door te bouwen aan hun zelfvertrouwen en lerende vermogen in de veranderende omgeving, met als doel het welzijn van teams te bevorderen en autonomie in uitvoering en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer te creëren.

LinkedIn-profiel E-mailadres

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Per 1 maart 2023 is Lotte van Selm gestart als Consultant zorg bij CINX! We zijn erg trots dat Lotte ons komt versterken en kijken uit naar de samenwerking.