Kom jij ook naar het congres Architectuur in de Zorg?

Op 22 juni wordt voor de 14e keer het congres Architectuur in de Zorg georganiseerd. Net zoals de vorige jaren is CINX één van de sponsoren.

Nieuws Kom jij ook naar het congres Architectuur in de Zorg?

Op 22 juni wordt voor de 14e keer het congres Architectuur in de Zorg georganiseerd. Net zoals de vorige jaren is CINX één van de sponsoren.

Ook dit jaar staan we weer om het KANZ-platform onder de aandacht te brengen. Het KANZ-platform verbindt inmiddels zo’n 20 zorginstellingen met elkaar. Door middel van een gezamenlijk intranet en reguliere bijeenkomsten delen Enterprise- informatie- en ICT-architecten praktisch toepasbare kennis en informatie met elkaar.

Het KANZ-platform heeft als doel om bij te dragen aan het betaalbaar houden van menselijke, betaalbare en goede zorg voor iedereen in Nederland. Het initiatief is in 2018 ontstaan uit de samenwerking tussen Franciscus Gasthuis & Vlietland en CINX.

Op www.cinx.nl/kanz is meer informatie te vinden over het KANZ-platform. Ook hier is het visie-document te vinden dat met alle deelnemende zorginstellingen is opgesteld.

Informatie over het congres is te vinden op: https://zorginformatiearchitectuur.nl

Verder lezen Laatste nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer