Jack van 't Oosten sluit zich aan bij CINX

Projectmanager Jack van 't Oosten heeft zich als partner aangesloten bij CINX.

Nieuws Jack van ’t Oosten sluit zich aan bij CINX

Jack van ’t Oosten heeft zich als nieuwe partner aangesloten bij CINX!

Jack is een ervaren projectmanager met een hands-on-mentaliteit en een gezonde dosis humor.

Jack, van harte welkom bij CINX!

Jack van 't Oosten partner CINX

Jack van ‘t Oosten

Projectmanager

Mijn collega’s kennen mij als een ervaren projectmanager met een hands-on-mentaliteit en een gezonde dosis humor. Een absolute teamspeler die projecten naar een succesvol einde weet te brengen.

Flexibel

Door mijn 25-jarige ervaring in kleine en omvangrijke ICT-, implementatie- en veranderprojecten weet ik wat de kritische succesfactoren zijn in verschillende situaties. Ik heb een grote stijlflexibiliteit en schakel makkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau, zowel binnen de overheid als commerciële organisaties.

Helderheid

Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur en het inzichtelijk maken van complexe vraagstukken, die ik kan terugbrengen naar de essentie. Ik ben gedreven en weet samen met mijn team de klus te klaren. Gezond verstand en humor zijn hierbij de sleutelwoorden.

Jack van't Oosten op LinkedIn

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer