Selecteer een pagina

NIEUWS

Jack van ’t Oosten sluit zich aan bij CINX

Jack van ’t Oosten heeft zich als nieuwe partner aangesloten bij CINX!

Jack is een ervaren projectmanager met een hands-on-mentaliteit en een gezonde dosis humor.

Jack, van harte welkom bij CINX!

Jack van 't Oosten

Jack van 't Oosten

Projectmanager

Mijn collega’s kennen mij als een ervaren projectmanager met een hands-on-mentaliteit en een gezonde dosis humor. Een absolute teamspeler die projecten naar een succesvol einde weet te brengen.

Flexibel
Door mijn 25-jarige ervaring in kleine en omvangrijke ICT-, implementatie- en veranderprojecten weet ik wat de kritische succesfactoren zijn in verschillende situaties. Ik heb een grote stijlflexibiliteit en schakel makkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau, zowel binnen de overheid als commerciële organisaties.

Helderheid
Mijn kracht ligt in het aanbrengen van structuur en het inzichtelijk maken van complexe vraagstukken, die ik kan terugbrengen naar de essentie. Ik ben gedreven en weet samen met mijn team de klus te klaren. Gezond verstand en humor zijn hierbij de sleutelwoorden.

LinkedIn-profiel E-mailadres

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

ICT Manager in de Zorg (32-40 uur)

ICT Manager in de Zorg (32-40 uur)

Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!