Han Klaasen nieuwe partner van CINX

26 juni 2019

CINX groeit verder met Han Klaasen als nieuwe partner.

Han, van harte welkom!

Han Klaasen

Han Klaasen

Projectmanager

Leiding geven is een vak dat prima bij mij past, zowel in de ICT wereld als in de toneelwereld (mijn passie). Mensen in een team tot goede en prettige samenwerking laten komen en naar een gezamenlijke doelstelling toe werken, dat zijn mijn belangrijke pijlers. Humor, plezier en doelgericht is de driehoek waar ik mij het beste thuis voel.

Ik ben bekend met implementaties, optimaliseren van processen, structuur aanbrengen in complexe projecten en daarbij de collega’s en medewerkers meenemen in het traject dat gevolgd moet worden. Helder, duidelijk, doelgericht en met humor: zo voer ik de opdrachten uit. Het ‘nee’ zeggen is daarbij ook een kunst.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Meer informatie

Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

Misschien vind je dit ook interessant?

Kracht door verandering

CINX is een onafhankelijk management- en adviesbureau. We begeleiden klanten met het bepalen en implementeren van hun IT- en innovatiestrategie, waarbij het adopteren van de verandering centraal staat.

CONTACT

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2020 CINX B.V.