Selecteer een pagina

NIEUWS

Han Klaasen nieuwe partner van CINX

CINX groeit verder met Han Klaasen als nieuwe partner.

Han, van harte welkom!

Han Klaasen

Han Klaasen

Projectmanager

Leiding geven is een vak dat prima bij mij past, zowel in de ICT wereld als in de toneelwereld (mijn passie). Mensen in een team tot goede en prettige samenwerking laten komen en naar een gezamenlijke doelstelling toe werken, dat zijn mijn belangrijke pijlers. Humor, plezier en doelgericht is de driehoek waar ik mij het beste thuis voel.

Ik ben bekend met implementaties, optimaliseren van processen, structuur aanbrengen in complexe projecten en daarbij de collega’s en medewerkers meenemen in het traject dat gevolgd moet worden. Helder, duidelijk, doelgericht en met humor: zo voer ik de opdrachten uit. Het ‘nee’ zeggen is daarbij ook een kunst.

LinkedIn-profiel E-mailadres

VERDER LEZEN

Meer nieuws
Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Lotte van Selm nieuwe Consultant zorg

Per 1 maart 2023 is Lotte van Selm gestart als Consultant zorg bij CINX! We zijn erg trots dat Lotte ons komt versterken en kijken uit naar de samenwerking.