Expert in Office365 gezocht (vrijwillig)

Heb jij kennis van Microsoft Office365 en wil jij je inzetten voor Stichting Vier het Leven? Dan zoeken we jou!

Nieuws Expert in Office365 gezocht (vrijwillig)

Heb jij kennis van Microsoft Office365 en wil jij je inzetten voor een fantastisch doel? Dan zoeken we jou!

CINX is ambassadeur van Stichting Vier het Leven. Deze stichting doet fantastisch werk door culturele activiteiten te organiseren voor ouderen. Kijk eens op 4hetleven.nl.

De stichting is de afgelopen jaren flink gegroeid en om de samenwerking te verbeteren willen ze gebruik gaan maken van Office365.

Ben jij expert in Office365 en ben jij bereid om belangeloos de stichting te helpen bij de inrichting van deze omgeving? Neem dan contact op met Harm Piet Braaksma.

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer