Erwin Siereveld nieuwe partner van CINX

Erwin Siereveld, oprichter en eigenaar van Personal & Business Improvement, zich heeft aangesloten bij onze organisatie.

Nieuws Erwin Siereveld nieuwe partner van CINX

CINX groeit verder met een nieuwe partner! We zijn er trots op dat Erwin Siereveld, oprichter en eigenaar van Personal & Business Improvement, zich heeft aangesloten bij onze organisatie.

Vanaf nu zijn Personal & Business Improvement en CINX partners op het gebied van verander- en transitiemanagement, leiderschap en effectiviteit in teams. Het partnership houdt in dat de producten en diensten over en weer zullen worden toegepast voor klanten en netwerken van beiden.

Erwin, van harte welkom!

Erwin Siereveld

Verandermanager

Gebruik maken van je talenten en sterke punten zorgt voor plezier in het werk bij managers én bij medewerkers. Ik help mensen krachtiger te zijn in hun werk. Want vanuit kracht komt actie. Dat doe ik via persoonlijke trajecten en een praktijkgerichte aanpak, waarbij de focus ligt op hoe en waarom je doet wat je doet. Pas dan kan je veranderen, waarbij je volhoudt wat je verandert. Want verandering is continu aanwezig. Binnen je organisatie, je team of jezelf.

Ik ben op mijn best op het scheidsvlak tussen techniek, klant en business/commercie. Met 20 jaar ervaring in management, leiderschap, projectmanagement, programmamanagement, reorganisaties, verandertrajecten en implementatietrajecten krijg ik de feedback dat ik een positief verschil maak in de trajecten die ik uitvoer of begeleid.

Ik bouw graag aan verbetertrajecten op zowel zakelijk als menselijk vlak en ben sterk in het coachen van mensen en enthousiasmeren van teams voor een gezamenlijk doel en het werken naar een beter resultaat.

Erwin op LinkedIn

Verder lezen Meer nieuws

Senior Adviseur Zorg & ICT (32-40 uur)

27 februari 2024 Wil jij een bijdrage leveren aan de digitale zorg? Zie jij hoe ICT de werkprocessen kan verbeteren en kun jij daar advies over geven? En voel jij je op je gemak in een complexe omgeving die snel aan verandering onderhevig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

IT-projectmanager zorg (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met het leiden van uiteenlopende IT-projecten in de zorg en wil jij samen met ons een bijdragen leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Enterprise Architect (32-40 uur)

27 februari 2024 Heb je ervaring met enterprise architectuur in de zorg en wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan het betaalbaar en toegankelijk houden van goede zorg in Nederland? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer