Erwin Siereveld nieuwe partner van CINX

door 11 september 2018Nieuws

CINX groeit verder met een nieuwe partner! We zijn er trots op dat Erwin Siereveld, oprichter en eigenaar van Personal & Business Improvement, zich heeft aangesloten bij onze organisatie.

Vanaf nu zijn Personal & Business Improvement en CINX partners op het gebied van verander- en transitiemanagement, leiderschap en effectiviteit in teams. Het partnership houdt in dat de producten en diensten over en weer zullen worden toegepast voor klanten en netwerken van beiden.

Erwin, van harte welkom!

Erwin Siereveld

Erwin Siereveld

Verandermanager

Gebruik maken van je talenten en sterke punten zorgt voor plezier in het werk bij managers én bij medewerkers. Ik help mensen krachtiger te zijn in hun werk. Want vanuit kracht komt actie. Dat doe ik via persoonlijke trajecten en een praktijkgerichte aanpak, waarbij de focus ligt op hoe en waarom je doet wat je doet. Pas dan kan je veranderen, waarbij je volhoudt wat je verandert. Want verandering is continu aanwezig. Binnen je organisatie, je team of jezelf.

Ik ben op mijn best op het scheidsvlak tussen techniek, klant en business/commercie. Met 20 jaar ervaring in management, leiderschap, projectmanagement, programmamanagement, reorganisaties, verandertrajecten en implementatietrajecten krijg ik de feedback dat ik een positief verschil maak in de trajecten die ik uitvoer of begeleid.

Ik bouw graag aan verbetertrajecten op zowel zakelijk als menselijk vlak en ben sterk in het coachen van mensen en enthousiasmeren van teams voor een gezamenlijk doel en het werken naar een beter resultaat.

LinkedIn-profiel E-mailadres

Meer informatie

 

Jacco Boon

T: +31 (0)10 3025 000
E: jacco.boon@cinx.nl

Misschien vind je dit ook interessant?

Kracht door verandering

CINX is uw partner voor strategisch advies, regie op programma’s of projecten en de inzet van managementprofessionals. Professioneel, maar altijd met oog voor de mens en de cultuur.

CONTACT

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs
+31 (0)10 3025 000

info@cinx.nl

Privacy    |    Algemene voorwaarden    |    © 2009-2018 CINX B.V.